stormachtig
Een nieuwe week is aangebroken, dus neem ik jullie mee in het fotoboek van afgelopen week. Het was stormachtig, ik bezocht een foodtruck festival en ging zwemmen.

Door mijn Lupus is het niet vanzelfsprekend dat alles kan en dat het goed gaat, waardoor ik het extra belangrijk vind om te kijken naar dat wat me wel kan en wat me gelukkig maakt.

Stormachtig weer maakt me altijd een beetje onrustig. Toch heb ik woensdag lekker gezwommen. Verder ging ik naar een foodtruck festival en keek Heel Holland bakt. Ik deel graag de foto’s met jullie. 

Maandag
Deze week ben ik begonnen zonder foto. Handig hè?! Ik keek vooral veel programma’s terug via internet.

Dinsdag
Het was weer tijd om te gaan sporten. Onderweg kwam ik het circus tegen en op de terugweg regende ik zeiknat. 

Circus

Woensdag
Vandaag was het erg stormachtig weer. Daardoor zag ik het niet zitten om te gaan fietsen. Lopend vertrok ik richting de fysio en daarna heb ik met Jurjen gezwommen. We aten friet met een kroket bij het zwembad en genoten van de rust. Deze tak had het weer niet overleefd. 

tak

Donderdag
Ik was moe, waardoor ik besloot niet te gaan sporten. Ik had ook veel meer pijn door het slechte weer. ’s Avonds keek ik tv, waaronder Geer en Goor. Altijd weer lachen, ondanks de slechte humor. 

Vrijdag
Een heerlijk rustige dag. Het was nog steeds niet heel mooi weer en de afspraak ging niet door. ik sliep uit tot bijna 11 uur ’s ochtends. In de middag heb ik mijn nagels nog gelakt. Een heel leuke bezigheid, vind ik dat. 

Zaterdag
Met Jubinka ging ik naar het Foodtruck festival Rrrollend. Helaas vond mijn fiets het nodig om een lekke band te krijgen, waardoor ik terug moest lopen. Dit zorgde helaas voor veel pijn. Het was wel super gezellig, maar de blog volgt nog. Door de regen kwam ik tot op mijn ondergoed doorweekt thuis. Een goede reden voor een warme douche.

Zondag
Met Jurjen at ik een taartje tijdens Heel Holland Bakt. Veder deed ik tijdens Yahtzee een beetje gek en dat moest ie heel nodig vastleggen én het moest op mijn blog. Dus Jurjen, bij dezen. 😋 

Dit was mijn week in foto’s. Hoe was jouw week? 

4 gedachten over “Week 37 | Fotoboek | Rrrollend Groningen & stormachtig”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *