Winnaar

Toen ik deze win actie bedacht en online zette was ik eerlijk gezegd een beetje bang. Wat nou als het niet in de smaak zou vallen? Wat nou als er gewoon geen reacties komen? Je kiest immers spullen uit waar je zelf blij van zou worden en het is maar hopen dat er anderen zijn die er ook enthousiast van worden. Gelukkig was deze angst onterecht, want ik kreeg maar liefst 21 reacties. Vandaag maak ik aan jullie bekend wie de winnaar is die ik blij mag maken met dit mooie pakket! 

Door in een online tool alle namen te zetten, heb ik random een winnaar laten kiezen en dat is geworden : 

 

Gefeliciteerd! Ik stuur je zo een mailtje voor je adres. Zodra ik je adres ontvangen heb, stuur ik het pakket zo snel mogelijk naar je toe. 🎉🎊

Hopelijk is dit een fijne opkikker in deze moeilijke periode! Ik wens je veel sterkte en veel plezier met dit zomerse pakket! 

Iedereen die heeft meegedaan, dankjewel daarvoor. Natuurlijk maken jullie bij een volgende win actie weer kans. Voor jullie allemaal een fijne zomer gewenst. ☀

Liefs Joyce

2 gedachten over “Bekendmaking | Winnaar zomers pakket”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *