bloggersmeeting

Op 12 augustus reisde ik af naar Amsterdam voor een bloggers meeting met vijf andere meiden. Het treinverkeer werkte niet zo mee, maar toch heb ik een heel leuke dag gehad. In deze blogpost neem ik jullie mee: 

Het was nogal vroeg, want mijn wekker ging om 6:00 uur. Omdat ik zenuwachtig was had ik niet zo goed geslapen, maar toch maakte ik even een selfie tijdens het wachten op de bus. Later maakte ik er ook nog een in de trein. Vanaf Almere heb ik samen met Celine van The Beautyboulevard gereisd. Zo kwamen we uiteindelijk, om 11:15 uur, aan op Amsterdam centraal. Hier moesten we wachten tot de rest aan zou komen. 

Zodra iedereen er was, gingen we OV-fietsen huren. Dit zorgde voor veel spanning en sensatie. Het waren namelijk fietsen met achteruit trap rem en Amsterdam is natuurlijk gigantisch druk. Na een tijdje hadden we de Albert Cuypmarkt bereikt. Hier liepen we over, maar met fietsen was dit eigenlijk niet te doen. Daarom gingen we achterlangs, waar we nog nat werden gespoten door viswater. BAH! 🐠🐟 

Vanaf daar vervolgden we onze weg naar de Bagels & Beans. Ik koos voor een aardbeien sapje en een kaneel – rozijnen bagel met banaan. Super lekker! 

Na het eten was het tijd om verder te gaan. We liepen immers al achter op schema. In de  Roemer Visscherstraat gingen we de zeven landen huizen bekijken. In de bouwstijlen van Spanje, Rusland, Italië, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Engeland zijn hier huizen naast elkaar gebouwd. Tijd voor wat foto’s. Ik maakte hier ook een foto met mijn polaroidcamera. Foto credits: Emma van luxelifelover

Iedereen was onder de indruk van mijn polaroid camera. 

 

Na de nodige fotosessies gingen we het Vondel park in. Heerlijk de rust die daar hangt! Wel jammer dat ook daar de mensen gehaast zijn en we vrij boos werden aangesproken, omdat wij niet zo snel fietsten. Die Amsterdammers hebben allemaal haast! 😉  In het Vondel park was een dubstep gaande, die werd gefilmd. Hier hebben we nog even naar staan kijken. 

De volgende locatie was Sticky fingers, een super tof tentje waar we even hebben gedronken. Ik ging voor een banaan-karamel milkshake en een banoffee taartje. De rest had een ander drankje, en ze waren jaloers op mijn gestippelde rietje haha. 

We bleven hier een flinke tijd zitten, zelfs na sluitingstijd, omdat het behoorlijk regende. Daarnaast had niemand meer echt zin om te fietsen. Rond 18:40 uur was het tijd om naar onze laatste locatie, het Italiaanse restaurant Lucca Due, te gaan. Jammer genoeg moesten we ruim een uur op ons eten wachten en werden de broodplankjes tegelijk met het hoofdgerecht gebracht. Toch heb ik wel erg lekker gegeten. Ik koos ossenhaas met friet. 

Dit was de groep waar ik mee was. Van links achter naar voor: Emma, Merle (girls-things), ik. Van rechts achter naar voor: Annemae (by Annemae), Tessa (Daily inception) en Celine. 

Hierna was het tijd om afscheid te nemen en de OV fietsen weer in te leveren. Ik vertrok naar Amsterdam Holendrecht, om bij Tymo te logeren. Hierover volgt later een blog. 

Meiden bedankt voor de gezellige en leuke dag. Hopelijk tot snel! 😊

4 gedachten over “Bloggen | Bloggers meeting in Amsterdam | 12 augustus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *