Ik blog nu iets meer dan een jaar op dit domein en het is bijna het einde van 2017. Ik vond het een mooi moment om te kijken welke blogs dit jaar het meest gelezen zijn. 

 • IkPas | 30 of 40 dagen zonder alcohol
  Deze blog staat op de eerste plek. Maar liefst 458 keer werd hij gelezen! Ik vroeg aandacht voor het Ik Pas initiatief, omdat het gebruik van alcohol vervelende effecten kan hebben op je gezondheid, maar ook op de veiligheid van jezelf en anderen. Door dit onder de aandacht te brengen hopen we dat er uiteindelijk minder alcohol genuttigd zal worden.
 • Concert Waylon 2 maart in Groningen
  Op 2 maart bezocht ik het concert van Waylon in Groningen. Ik was zo onder de indruk, dat ik besloot een blog erover te schrijven. Hierin deel ik mijn ervaring rondom het concert, maar ook waarom ik er voor koos een concert van deze zanger te bezoeken. Deze blog werd 322 keer gelezen en bevat een foto die ik zelf maakte tijdens het concert.
 • Hotspot Streetfood Eindhoven
  239 keer werd de blog over deze hotspot bekeken. Tijdens de laatste zomervakantie bezocht ik deze hotspot twee keer, omdat ik zo onder de indruk was. Er waren super lekkere hapjes en drankjes, teveel om in slechts een keer te proberen. Ik deel in de blog de ligging, mijn ervaring met het personeel en waarom ik hier ging eten en een milkshake nam.
 • Wereld Lupus dag | 10 mei
  Aangezien ik Lupus patiënt ben, vond ik het belangrijk om aandacht te besteden aan wat deze ziekte eigenlijk inhoudt. 198 mensen lazen de Lupus blog.  In deze post kun je lezen wat symptomen van Lupus zijn en welke eigenschappen er nodig zijn om een diagnose te kunnen stellen. Ook vertel ik hoe dit bij mij is verlopen.
 • Iemand ontmoeten via Wehelpen
  De laatste blog in dit rijtje is 163 keer gelezen en ging over mijn ervaring met Wehelpen. Via deze site ontmoette ik Jubinka. Dit is eigenlijk een blog puur gebaseerd op mijn eigen ervaring.

Dit is mijn top 5 best gelezen blogs. Heb jij ze al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *