verrassing voor mijn vader
Het is vandaag tweede kerstdag. Gisteren heb ik kerst met mijn ouders en zusje gevierd, met cadeautjes. In samenwerking met overhemden.com. In deze post deel ik meer over de  verrassing en de kwaliteit van het ontvangen overhemd.  Dit is de verrassing voor mijn vader. 

Het leuke aan mijn blog vind ik dat ik af en toe anderen kan laten meedelen in wat ik bereik met mijn blog. Niet per se in geld, maar wel qua producten. Daarom besloot ik voor deze samenwerking mijn vader te verrassen met kerst. Ik vind het leuk om anderen blij te maken. Het overhemd had ik daarom ook ingepakt onder de boom gelegd.  Hij draagt deze graag onder een trui, maar ook bijvoorbeeld onder een pak. Daarom vond ik dit een perfect cadeau. 

Samenzweren met mijn moeder

Natuurlijk was het niet handig als ik mijn vader om zijn maten zou vragen. Dan zou de verrassing er al vanaf zijn. Dus schakelde ik mijn moeder in. Zij ging kijken in de winkel waar ze onlangs een overhemd had gekocht en gaf de maten door. Dit inclusief lengte en gewicht. Op die manier kon een medewerker van overhemden.com een passend overhemd voor mijn vader uitzoeken. Daarbij had ik aangegeven dat blauw hem mooi staat en dat hij niet getailleerd moest zijn. 

Hieronder zie je welk overhemd het uiteindelijk is geworden en voor mij zat er een reep Tony Chocolonely bij: 

Al in de verpakking zag ik dat het echt een heel goede kwaliteit is en dat deze bestaat uit 100% katoen. Het merk is Eterna. De stof is licht glimmend, maar niet op het niveau van De Toppers.  De mouwen zijn mooi qua lengte en ook de rest sloot mooi aan. 

Overige merken

Naast de Eterna zijn er meerdere nationale en internationale merken te koop. Zo kun je ook Cavallaro overhemden kopen bij deze webshop. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en vallen in een prijsklassen van €79-€90 per overhemd. Dit is een Italiaans merk die ook stropdassen, colberts en pakken maakt. De productie vindt plaats in Napels. Ook deze overhemden bestaan uit 100% katoen en hebben allen een mouwlengte van 69 cm. Ze ontwerpen niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. 

Mijn vader was erg blij met het overhemd, de verrassing is dus goed gelukt.
Heb jij al eens op de webshop gekeken of gekocht?

Eén gedachte over “December | Een verrassing voor mijn vader | Kerstcadeaus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *