kerstswap
Samen met een paar andere meiden van de Blog boost groep hebben we dit jaar een kerstswap gedaan. Het uitpak moment is wat vervroegd in verband met vakanties, maar dat vond ik helemaal niet erg. Ik vind het namelijk best lastig als een pakketje of envelop me aanstaart, maar ik het niet open mag maken. In deze blogpost deel ik mijn cadeautjes met jullie.

Het idee

Het was de bedoeling dat je, voor degene die op je lootje stond, voor €15 cadeautjes zou kopen. Hoe je het zou verzenden en met welke bezorgingsdienst mocht je zelf weten. Via lootjestrekken.nl kon je aangeven waar je woont en wat je graag zou willen hebben. De cadeautjes moesten leuk ingepakt worden en mochten niet opengemaakt worden voor woensdag 20 december. Daarnaast moest er een kerstkaartje bijzitten met daarop een leuke boodschap en van wie het pakketje komt.

Mijn ontvangen pakketje

Mijn cadeautje kwam van Emma. Dit vermoeden had ik al een beetje aan de hand van de doos. Er zat een super lief kaartje bij. Daarnaast zat er blauwe Pepsi bij, Rituals en HEMA douchegel, magneetjes voor polaroid foto´s en een mapje om polaroid foto´s in te stoppen. Super leuk! Ik ben ontzettend blij met mijn pakje en ga er zeker veel van genieten.  Een foto met alle cadeaus komt later vandaag op mijn Instagram.

Deelnemers

De overige deelnemers waren: Celine, Nicole, Tessa, Merle, Charlotte, Samantha en Silke. Door op de naam te klikken kun je ook een kijkje nemen op hun blog en zie je binnenkort verschijnen wat zij gekregen hebben.

Ik vond het super leuk om hieraan mee te doen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Dankjewel voor het leuke pakket Emma!

Doe jij ook mee aan een kerstswap?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *