Voor 2018 heb ik weer een aantal doelen die ik graag wil halen. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook op blog gebied. Toch heb ik af en toe iets nodig om me hier aan te herinneren en te motiveren.

Voor mij is dream big een fijne, motiverende tekst. Vaak ben ik goed in mezelf voor te houden dat ik bepaalde dingen niet kan. Deels uit zelfbescherming, om niet te teleurgesteld te raken als ik het probeer en het echt niet lukt, maar ook omdat ik best wat meer zelfvertrouwen mag hebben soms. Daarom besloot ik een armbandje met deze korte tekst te kopen.

Dromen najagen

Lang genoeg heb ik me laten tegen houden door deze angsten. Daarnaast hebben anderen ook altijd een mening, waar ik me ook nog wel eens teveel van aan wil trekken. Nu wil ik gewoon een keer gaan voor dat wat mij gelukkig maakt. Het is fijn als ik dan af en toe een reminder heb. Niet alleen met mijn tattoo, maar ook dit armbandje.

dream big

Wet van de aantrekkingskracht

Ik denk dat ook dit zeker een rol speelt in het behalen van doelen, het waarmaken van dromen. Als je jezelf klein houdt, zul je nooit grootse resultaten halen. Nu droom ik echt niet van een villa of dat ik miljoenen verdien, maar mijn dromen reiken wel verder dan het punt in het leven waarop ik nu sta. Er zijn nog heel veel dingen die ik wil doen, maar als je het negatief benadert zul je het niet redden. Het is dus belangrijk om positief te beginnen en niet te zeggen ‘ik hoop’, maar ‘ik ga’.

Kom maar op!

Ik heb er zin in om dit jaar te knallen. Kom maar op met alle leuke uitdagingen en kansen. Ik wil ze graag met beide handen aangrijpen. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om van 2018 een top jaar te maken en heel veel mooie content voor jullie maken!

 You think big, you get big – Annic ten Duits

Wil jij ook zo’n tof armbandje of één met een andere tekst?
Kijk dan op de site van Chibuntu.

Dit artikel is in stand gekomen door middel van een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *