Een maatje meer
Kleding shoppen met een maatje meer. Het blijft een uitdaging. Eerder schreef ik al over dit merk, omdat mijn brilmontuur ook van Esprit is.  Winkel in, winkel uit en uiteindelijk vaak zonder resultaat. Dit zorgt altijd voor de nodige frustraties en maakt het winkelen ook niet leuker. Daarom ging ik op zoek naar winkels waar ik wel zou kunnen slagen.

Door de jaren heen is mijn stijl niet per se heel erg veranderd, maar mijn lichaam wel. Her en der zijn er wat meer rondingen gekomen. Hierdoor moest ik ook op zoek naar andere winkels. Elke winkel heeft zijn eigen pasvormen, waardoor ik niet overal meer terecht kon voor bijvoorbeeld een nieuwe broek.

Toen ik jonger was kwamen we voornamelijk bij een kledingwinkel. Hier heb ik echter ook trauma’s opgelopen haha. Mijn moeder en oma konden er wel een hele middag zoet zijn met het zoeken en passen van kleding. Sinds ik uit huis ben kom ik hier dan ook niet meer, want ook de pasvormen en collecties passen niet meer goed bij mijn smaak. Maar wat is het makkelijk als je in een winkel terecht kan.

De laatste jaren ben ik steeds meer online gaan shoppen. Dit vind ik heerlijk. Je hebt niet de drukte in de winkels, kan op je gemak thuis passen en de artikelen worden ook nog eens thuis geleverd. Nu heb ik twee andere winkels (Miss Etam en MS Mode red.) waar ik met regelmaat shop. Nog steeds een vrij beperkte keuze dus, maar toen kwam ik uit bij de webwinkel van Esprit.

Altijd dacht ik dat dit een heel dure winkel was en ik die het beste kon vermijden. Immers heb ik niet een enorm budget om nieuwe kleding voor aan te schaffen. Toch viel me dit uiteindelijk behoorlijk mee. De prijzen liggen redelijk gemiddeld, waardoor je er nog steeds leuk kunt shoppen. 

Deze shop gaat dus zeker op mijn lijstje.
Heb jij wel eens bij Esprit geshopt?

Dit is een gesponsorde post. Afbeelding: Bron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *