Feestdagen favorites
Het is bijna zover! Over twee weken is het al eerste kerstdag. Tijd dus om een aantal keuzes te gaan maken, met name voor mijn kerstoutfit, maar ook de sieraden en nagellak. Vandaag laat ik jullie zien voor wat voor een nagellak ik heb gekozen. 

Vorig jaar, of het jaar ervoor, kocht mijn nicht deze nagellak. Ik vond het effect zo tof dat ik haar vroeg ook een potje voor mij te halen. Onze DA had die namelijk niet. Helaas is de DA in Groningen inmiddels helemaal weg, maar ik ben maar wat blij met deze vangst. Dit is de eerste Feestdagen favorites.

Feestdagen favorites

Kleur bekennen

Ik zat een beetje te twijfelen. In mijn voorraad nagellak, en dat zijn nogal wat potjes, zit bijvoorbeeld ook een mooie groene nagellak. Eentje dit perfect past bij kerstbomen. Daarnaast ben ik ook groot fan van mijn donker rode O.P.I lak. Toch besloot ik als ‘try out’ voor deze roze/paarse nagellak te gaan. Mede door de glitters was dit voor mij een groot kanshebber. Gelijk toen ik hem op deed was ik weer blij. Het is een chique, maar ook feestelijk lakje en kan prima voor de feestdagen. Deze gaat dus mee in mijn tas, want het kunnen bijwerken is wel zo fijn.

Tips gezocht

Nu heb ik dus een keuze gemaakt voor de nagellak. Yes, dat scheelt alweer een twijfelpuntje. Toch irriteer ik me er heel erg aan als er binnen een dag al een deukje in zit of dat de eerste delen alweer verdwenen zijn. Het liefst wil ik er tijdens de kerstdagen niet naar om hoeven te kijken en toch zeker weten dat het goed zit. Zelf gebruik ik al een top coat, maar wat kan ik nog meer doen om het goed te laten blijven? Wat is jouw ultieme tip?

Dit is de keuze voor mijn nagellak. Wat voor een kleur draag jij?
Maak je er nail art op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *