Rrrollend
Samen met Jubinka bezocht ik op 16 september, het foodtruck festival Rrrollend in Groningen. Ondanks het slechte weer, hebben we toch een geslaagde middag gehad en genoten van muziek, eten en drinken. 

Foodtruck festival Rrrollend wordt, van mei t/m september door heel Nederland georganiseerd en stond afgelopen weekend in Groningen. Je kunt hier niet alleen genieten van een hapje en drankje, maar ook is er ruimte voor de kids om te spelen en voor lokaal talent om muziek ten gehore te brengen. De toegang is gratis en muntjes voor consumpties zijn te verkrijgen bij een speciale kassa. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om te boeken voor evenementen. 

Geproefd 

 

Net als op de overige bezochte foodtruck festivals, was ook hier het eten en drinken weer aardig aan de prijs. Daarom heb ik van tevoren een rondje over het terrein gemaakt en geteld hoeveel muntjes ik nodig zou hebben. Een muntje kostte namelijk €2,50! Deze heb ik in een keer gehaald, zodat de verleiding minder groot was.

Ik begon met een crêpe met Nutella. Deze kostte 2 muntjes. En hij was lekker! 😃 Een goed begin, want ik had ook nog niet geluncht. 

Toen haalde ik voor ons beiden een flesje water en wilde ik zelf graag nog de chicken wings proberen. De eerste hap dacht ik “Zo, die zijn scherp.” maar uiteindelijk viel dit erg mee. 4 chicken wings met chili saus waren 1,5 muntje. Als toetje nam ik daarna de aardbeien met chocola die je op de bovenste foto ziet voor 1,5 muntje. 

Mening

Ik vond het een erg gezellig, maar dus best duur festival. De locatie zou ook niet mijn eerste keuze zijn, want stenen als grond geven toch een andere sfeer dan bijvoorbeeld gras. Toch heb ik het zeker naar mijn zin gehad en lekker gesmuld. Hieronder nog wat sfeer foto’s: 

Bij welk foodtruck festival ben jij al eens geweest? 
Komend weekend staan de trucks in Rotterdam bij het Kralingse bos. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *