luchtballonnen

Deze week was leuk,  maar druk. Ik had wel relatief veel last van de Lupus in mijn rug, maar probeerde er toch wat van te maken. Er stonden redelijk wat afspraken gepland, maar we veel leuke. 

Maandag: 
Het begint al goed, haha. Deze dag heb ik dus geen foto’s gemaakt. Ik had een afspraak met mijn psycholoog en ’s middags deed ik vooral rustig aan. 

Dinsdag: 
Met een vriendin die ik al een hele tijd niet had gezien ging ik wat drinken in de stad. We spraken af bij Toet. Het was een super gezellige middag. We hebben lekker bijgekletst en veel gelachen. 

Woensdag
Kunnen we deze dag over slaan? Vandaag brachten we met de bakfiets spullen van Jurjens huis naar mijn studio. Geen leuk gevoel. ’s Avonds aten we weer pizza, omdat ik vergeten was vlees uit de vriezer te halen. (sorry voor de slechte kwaliteit van deze foto). 

Donderdag:
Een lief vriendinnetje kwam langs voor mijn verjaardag nog. Die is inmiddels bijna twee maanden geleden, maar super lief dat ze toch nog cadeautjes voor me had. Ik kreeg een Action cadeaukaart en een mooi bakje die ze zelf geschilderd heeft. 

Vrijdag:
Ik ging even in de stad iets halen voor Jurjen en trakteerde mezelf daarna op een taartje en smoothie bij de HEMA. ’s Avonds keek ik wat tv en was ik bezig voor mijn blog.  Daarna ging ik even langs Macho. 

Zaterdag: 
Met Jubinka, dezelfde vriendin als dinsdag, had ik afgesproken om naar het foodtruck festival te gaan. We genoten van de live muziek, een smoothie en patat/saté. Hierover volgt later nog een blog. Het waren twee super leuke uurtjes en we raken gewoon niet uitgekletst. Een nieuwe afspraak staat ook al. 

Zondag: 
De laatste dag dat ik bij Jurjen ‘woonde’. We hebben Monopoly, Yahtzee en Kolonisten van Catan gespeeld. Lekkere pannenkoeken gegeten en een ijsje toe. Toch wel een heel dubbele dag. 

Dit was mijn week. Hoe was die van jou? 

6 gedachten over “Fotoboek | Week 27 | Foodtrucks & luchtballonnen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *