Insane milkshake

In week 31 had ik weer een ‘date’ met Jubinka, waren er erg veel luchtballonnen en ging ik weer sporten. In dit artikel deel ik de leukste foto’s die ik deze week heb gemaakt:

Maandag:
Ik ging mezelf verwennen met Gerbera’s, mijn lievelingsbloem. Dit fleurde mijn kamer weer een beetje op. ’s Avonds wilde ik een klein eindje wandelen. Uiteindelijk was ik 40 minuten van huis, omdat het lekker weer was en ik veel mooie dingen zag. 

Dinsdag: 
Ik had met Jubinka afgesproken bij katten café poeslief. Daar kwam Mees heel gezellig op schoot nadat ie mijn taartje wilde stelen. Het was een KitKat cheesecake. Daarbij nam ik een Nutella chocolademelk. Toen ik teveel last kreeg van mijn allergie zijn we naar Hemels gegaan, daar dronk ik een insane milkshake.  Heel zoet, maar zo lekker! Het was erg gezellig! 

Woensdag: 
Mijn kaartjes verzameling op de kledingkast wordt steeds groter. Super gezellig. Dit zijn kaartjes die belangrijk voor me zijn. Dan wel door de boodschap op de voorkant van de kaart, maar bijvoorbeeld bij de bovenste rechts juist door het berichtje op de achterkant. ❤


Donderdag
Donderdag ben ik weer voor het eerst wezen sporten. Het was wel wennen, maar de gezelligheid was als vanouds.Ik kocht deze super toffe weegschaal bij de AH. Ik heb helemaal geen weegschaal nodig, maar ik wilde al langer zo’n soort om te gebruiken als fruitschaal. Deze kleur past helemaal bij mij en hij was ook nog eens makkelijk in elkaar te zetten. Vandaag deed ik niet zoveel, omdat ik echt enorme spierpijn had haha.

Vrijdag: 
Het had flink geregend en tegelijk ging de zon onder. Dat leverde dit plaatje op. Net op het moment dat ik weg wilde gaan uit huis legde ik dit nog even vast. 

Zaterdag: 
Ik had zin in bolletjes knakworst, waarvoor ik naar de Jumbo moest. Onderweg maakte ik deze twee foto’s. Prachtig toch?! 🌹

Zondag: 
Hiervan heb ik geen foto, sorry! 

Dit was mijn week. Hoe was jouw week, wat heb je gedaan? 

2 gedachten over “Fotoboek | Week 31 | Insane milkshake & luchtballonnen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *