Deventer

Deze week in het fotoboek St. Tropez, de IJssel en gezelligheid met Tymo. Allemaal leuke dingen in Deventer. Ik maakte foto’s en deel ze met jullie. Ondanks de warmte had ik wat Lupus betreft een redelijke week. 

Maandag
Samen met mijn moeder en zusje ging ik naar de stad. We dronken wat bij St. Tropez en gingen winkelen. De dag erna ging mijn zusje namelijk op vakantie naar Tenerife. 

St. Tropez

Dinsdag
Met mama ging ik naar de stad. Uiteindelijk kochten we helaas niets, maar genoten wel van een terrasje. We gingen bij De Keizer zitten aan het begin van het centrum. Ik genoot van een heerlijke bosvruchten smoothie. Ook maakte mama nog een mooie foto van mij (en dat zeg ik niet snel.)  We waren op de fiets dus ging nog even langs de IJssel. 

Woensdag
Een rustig dagje, want het was mij veel te warm. Ik ging met mama even boodschappen doen, mijn oom en tante kwamen voor mijn vader en ik maakte deze foto van het kastje bij mijn ouders op de slaapkamer. Ik vond hem erg Instagram proof haha. 😋

Donderdag:
Papa & Cindy waren vandaag jarig. Omdat Cindy op vakantie is kon ik het alleen met papa en mama vieren. We gingen even wat drinken bij Bakkerij Bart en ’s avonds friet eten. Natuurlijk maakte ik een foto met de jarige. 

Vrijdag 
Ik deed wat boodschappen. Verder pakte ik mijn koffer in, omdat ik zaterdagavond weer naar Groningen vertrek en deed het rustig aan. ’s Avonds at ik een ijsje, net zoals we hem bij opa en oma kregen vroeger. 


Zaterdag
Jeej, eindelijk Tymo weer zien! De laatste keer was in mei. Hoog tijd dus om weer bij te kletsen en een gezellige middag te hebben. Wat was het fijn! 💕

Zondag
Ik ging weer terug naar Groningen, deed wat boodschappen en Jurjen kwam eten. Verder heb ik van deze dag geen foto’s. 

Heb jij deze week iets leuks gedaan?

2 gedachten over “Fotoboek | Week 29 | St. Tropez, de IJssel & Tymo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *