Door mijn Lupus is het niet vanzelfsprekend dat alles kan en dat het goed gaat, waardoor ik het extra belangrijk vind om te kijken naar dat wat me wel kan en wat me gelukkig maakt. Daarom ben ik extra blij met dat wat afgelopen week wel gelukt is.  Ik maakte er foto’s van. 

 

Week 40 kreeg ik, voor de tweede keer dit jaar, te maken met een oorontsteking. Geen lichtpuntje natuurlijk, maar wel fijn dat ik er op tijd bij was. Daarnaast ging ik met Jubinka naar de manicure, omdat we een jaar vriendinnen zijn en ging ik een drankje doen met Daisy & haar zoontje. Zoals je misschien van me gewend bent, heb ik van de maandag geen foto’s, haha. 

Dinsdag
Jubinka en ik kennen elkaar nu ongeveer een jaar. Dat gingen we vieren. Bij L.L Nails in Groningen lieten we onze nagels doen en daarna gingen we naar kattencafé ‘Op z’n kop’.  Een erg gezellige dag was het weer! De foto van mijn nagels volgt nog. 

Woensdag:
Ik ging naar de huisarts en bleek inderdaad een oorontsteking te hebben. Hij schreef me oor druppels voor. Helaas mocht ik dus niet gaan zwemmen. Daarom ging ik maar een beetje opruimen. Bij de HEMA kocht ik dit product, waar later een review over volgt. 

popcorn met tompouce

Donderdag:
Met Daisy en haar zoontje ging ik wat drinken bij het Newscafe. Het was super gezellig om weer even bij te kletsen. De storm hebben we gelukkig ook overleefd, want het regende en waaide behoorlijk heftig. (Ik heb toestemming voor het gebruik van deze foto!) 

Vrijdag: 

Met Jurjen heb ik Macho naar zijn huis gebracht, zodat hij makkelijker voor haar kan zorgen wanneer ik in Parijs zit. Een paar dagen ervoor kan ik dan ook nog wat rustiger slapen. Voor het hele weekend haalde ik boodschappen (waarna ik werd aangestaard door deze katten) en daarna plofte ik op de bank met mijn laptop om vast wat vooruit te werken aan mijn blog. Omdat ik nog steeds flink verhoging had, leek het me slim rustig aan te doen. 

Zaterdag:
Het was een dag waarop ik veel aan mijn blog heb gewerkt. Daarnaast bakte ik nog een lekkere appel-speculaas cake en keek de finale van Dance Dance Dance. 

Zondag: 
In de vroege ochtend ging ik al naar Pim toe. Daarna ruimde ik het huis wat op en deed het lekker rustig aan. 

Dit was mijn week in foto’s! Hoe was jouw week? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *