the secret
Dit allergrootste geheim is inmiddels niet meer geheim. Velen hebben er reeds al van gehoord en sommige zelfs al mee gewerkt. Ik behoor zeker tot de club die ermee werkt en ook ik heb wonderen zien gebeuren. Graag vertel ik jullie hierover.

Om het geheim, the secret,  te begrijpen moeten we de term schaarste uit het vocabulaire schrappen.. Het is een leugen, het bestaat gewoon niet. Schaarste kan je gevoelens geven van angst, boosheid en gierigheid. Deze leugen moeten we dus naast ons neerleggen, het universum is overdadig. Denk dus in overdaad, overvloed en complete rijkdom.

Hoe kan je beginnen met aantrekken?

Jouw gedachten en gevoelens creëren jouw universum. Met jouw energie maak je de dingen die je wenst tot echte werkelijke dingen die je vast kunt houden. Goede positieve gedachten trekken meer positieve gedachten aan, het bekende sneeuwbal-effect.

Wat moet je doen om datgene aan te trekken wat je wilt? Uitstralen, door je denken en voelen alsof je het reeds hebt ontvangen. Het universum zal antwoorden met “U wens is mijn bevel.” Wees 100% zeker en heb ook datzelfde vertrouwen. Al heb je het vertrouwen van een klein zaadje, laat dat steeds meer groeien. De wet van de aantrekkingskracht is als het sprookje van Aladin en het universum is de toverlamp. Maar wat anders is, jij hebt ontelbare wensen, het sprookje spreekt vaak over drie wensen.

Negativiteit & affirmaties

Laat negativiteit varen en wees dankbaar. Dat negatieve gevoel kun je laten gaan door, positieve affirmaties, door te voelen hoe jij je wil voelen, door je af te vragen wat je kunt leren van de situatie, of iets te zoeken om dankbaar voor te zijn. Dat laatste doe ik elke dag door het op te schrijven, voor mij werkt dat beter dan het op te zeggen. Ik zet er ook elke keer positieve affirmaties bij die ik drie maal herhaal.

Stap 1 Bestel, maak duidelijk wat je wil en voel hoe jij je voelt als jij het reeds hebt. Gedraag je ook alsof je het reeds hebt gekregen. Vergeet niet dat we leven in het voelend universum. Voel je goed en weet wat je wil.

Stap 2 Geloof, heb een groot vertrouwen in de aantrekkingskracht. Geloof het geloof dat het moet zijn, dus het zal zijn. Het geloof dat je het al vasthoudt in je hand. Niets kan dat vertrouwen verkleinen.

Stap 3 Ontvang, neem met grote dankbaarheid in ontvangst. Het is je gelukt. Maar wees nog steeds dankbaar en voel je goed. ontzettend belangrijk.

Voel je goed.

Je gedachten kun je niet elke uur sturen, je gevoel wel. Weet je het even niet? Vraag je jezelf af hoe voel ik me? Goed…. hartstikke mooi, ga door met je goed voelen. Voel jij je niet goed, bedenk iets om je gevoelens te sturen naar positief en vrolijk. Denk aan een schattige kat of een lekker etentje of een heerlijke knuffel.

Het werken met deze kracht is eigenlijk makkelijk, alleen wij mensen nemen onze eigen aannames mee en om die aan de kant te zetten is het lastigst. Maar zet door, het is de moeite waard.

Vraag, en het zal je gegeven worden;
zoek, en je zult vinden;
klop, en er zal je worden opengedaan.
Want eenieder die vraagt, ontvangt;
en hij die zoekt, vindt;
en hij die klopt, zal worden opengedaan.
(Mattheus 7 : 7 , 8 )

 

Geloof jij in de wet van de aantrekkingskracht?
Heb je een voorbeeld waarom het voor jou werkt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *