Het leven met een chronische ziekte is al duur genoeg. Elk jaar weet ik al dat mijn eigen risico er door gaat door onder andere kosten voor medicatie.  Ik ging opzoek en zette 3 apps om geld mee te besparen op een rij. Een goede manier van budgetteren. 

AH To Go app
Volgens mij is deze app vrij nieuw. Als je je aanmeld krijg je al een koffie cadeau. En ik denk dat iedereen zich er wel schuldig aan maakt bij het reizen met de trein of als je op iemand wacht: iets lekkers halen bij de Kiosk of AH to Go. Op deze manier wordt het aantrekkelijker om naar de laatste te gaan, omdat je zo geld bespaart. Naast de eerste gratis koffie, kun je sparen voor allemaal gratis producten zoals een croissant, thee of koffie, een pakje kauwgom of een appel of banaan. Elke dag krijg je een aantal kortingsbonnen, zodat je toch iets lekkers kan halen. Deze app is voor zowel Apple als Android te installeren in de playstore. 

Scoupy 
Dit is mijn favoriete app. Zo heb ik in het afgelopen jaar al ruim €12 bespaard. Zowel op dingen die ik al gebruikte, zoals Sportlife kauwgom, als voor het uitproberen van nieuwe dingen. Wanneer je deze voor een lager bedrag of zelfs gratis kan aanschaffen is het aantrekkelijker om het te proberen. Je kunt zelf swipen en op die manier aangeven welke merken je interessant vindt. Aan de hand daarvan worden de aanbiedingen getoond. Je kunt ook, door bepaalde merken te kopen, sparen voor gratis producten zoals tijdschriften(abonnement) of fashioncheck. Bij je account kun je zien welke bonnen zijn goedgekeurd en hoeveel je per actie uitbetaald hebt gekregen. Een leuke bespaarmethode dus. 

Hema app
Ook deze app is pas sinds dit jaar in de lucht. Voor elke euro die je uitgeeft krijg je een punt. Een leuk extraatje is de gratis tompouce op je verjaardag. Als je je aanmeld krijg je 25 spaarpunten cadeau en €5 korting bij besteding van €20. Deze korting is slechts een maand na het aanmelden inwisselbaar. Elke maand komen er nieuwe coupons waarmee je, met een bepaald aantal punten, korting krijgt op een artikel. Voordelig is, dat wanneer je je pas niet bij je hebt, je via de bon de punten nog kan toevoegen. Helaas gaan er ook punten er af wanneer je een artikel terug moet brengen. Je kunt sparen met de app, maar ook een fysieke pas aanschaffen voor €0,50. 

Heb jij nog goede apps om geld mee te (be)sparen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. 

2 gedachten over “Gelukkig leven | Budgetteren | 3 apps om geld mee te besparen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *