Ja, mijn 1e doel 2017 heb ik gehaald! Sinds afgelopen weekend heb ik meer dan 200 volgers op mijn Instagram account. Voor jullie stelt 200 volgers misschien niet zoveel voor, maar ik ben hier wel heel erg blij mee. Ik wil jullie ook graag bedanken voor het volgen, want zonder jullie was het nooit gelukt! Wat ga ik nu met dit doel doen? Meer over mijn Instagram en blogdoelen deel ik met je in deze blog. 

Volgers op sociale media
Omdat ik wel een beetje uitdaging wil houden, heb ik besloten om mijn Instagram doel op 270 volgers te zetten. Aangezien ik in drie maanden er 50 bij heb, denk ik dat ik in de overige negen maanden er wel 70 moet kunnen halen. Gelijk voor een verdubbeling gaan in een jaar vind ik wat te enthousiast, maar wie weet word ik blij verrast. Op Facebook stond mijn doel op 150 volgers. Dit doel laat ik staan, want deze gaat een stuk minder snel. Ik heb daar nu in totaal 113 volgers. 

Foto’s 
Ik ben inmiddels wat meer bezig met mijn eigen foto’s. Heel sporadisch gebruik ik nog een stockfoto. Dit is soms toch wat handiger. Ik beleef wel heel veel plezier in het zelf maken en het kiezen van de foto’s. Dit zie je denk ik ook terug in mijn Instagram feed. Ik bewerk alle foto’s op dezelfde manier, zodat er een eenheid ontstaat in mijn posts. Dit lukt helaas nog niet altijd, maar ik ben aardig op weg. Het is ook heel leuk om dingen uit te proberen Niet altijd met het gewenste resultaat, dat dan weer niet. Daar leer je van, denk ik maar. Ik ga me ook echt nog in het boek Shoot verdiepen en in Capture your style. 

Content
Dit is de derde week dat ik 4 artikelen plaats. Om de dag een artikel en eigenlijk werkt dat voor nu erg goed. Op deze manier kan ik meer tijd nemen om een artikel te schrijven, voor de foto’s en ook om leukere content te maken. Ik heb nu ook een hele lijst met onderwerpen waar ik nog eens over wil bloggen. Dat geeft een soort rust, want het gebeurt regelmatig dat ik het eigenlijk gewoon even niet weet. Mijn doel is om persoonlijker te bloggen en meer op actualiteiten in te spelen. De afgelopen tijd heb ik al gemerkt dat dit erg helpt in mijn bezoekersaantallen. 

Samenwerkingen
Zoals jullie misschien al hebben gelezen heb ik samengewerkt met De Fotofabriek en Saal. Ik wacht nog op een aantal antwoorden, maar heb wel wat dingen lopen. Spannend! Dit vind ik echt heel leuk. Hopelijk komen er dit jaar nog een aantal leuke samenwerkingen. 🙂 

Heb jij nog dingen die je graag wilt lezen op mijn blog, of tips? Volg jij mij al op sociale media? Hopelijk zie ik je daar!

2 gedachten over “Gelukkig leven | Doelen | 1e doel 2017 gehaald! | 200 Instagram volgers”

    • Ja, realistisch blijven vind ik ook lastig. Daarom dat ik niet gelijk voor 300 volgers gaan, omdat er ook altijd weer volgers ontvolgen 🙂 Succes met jouw doel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *