sporten en appelflappen
Terug van weggeweest zijn hier de geluksmomentjes van de afgelopen week. Het was een tijdje stil rondom deze artikelen, simpelweg omdat ik het gewoon niet genoeg voor elkaar kreeg om het mooie te blijven zien. Soms wel hoor, maar dan waren het er te weinig om er een heel artikel aan te wijden.

Geluksmomentjes…. Momenten die je gelukkig maken, waar je blij van wordt. Meestal merk je ze vanzelf op, soms moet je er even naar zoeken of je moet er wat langer over nadenken. Een ding is zeker, het hoeven geen grote dingen te zijn. Omdat het niet altijd vanzelfsprekend is dat ik alles kan, vind ik het extra belangrijk hierop te letten. Op die manier lijkt de wereld weer wat minder donker. Zo kon ik eindelijk weer sporten en appelflappen eten. 

 • Martijn kwam gezellig langs. We speelden onder andere Pandemic.

 • Voor het eerst in 2018 kon ik weer een keer gaan sporten.

 • Van Jubinka kreeg ik een prachtige glazen opbergdoos voor mijn sieraden.

 • De fysio tapete mijn knieën in wat een beetje verlichting en steun gaf.

 • Ik kreeg de producten binnen voor twee samenwerkingen.

 • Jurjen en ik vierden gewoon voor de 2e keer oud & nieuw, omdat we januari stom vonden.

 • Ik bakte heel lekkere appelflappen.

 • Mijn oorontsteking is gelukkig weer over.

 • In een paar dagen tijd heb ik mijn studio weer even wat netjes gemaakt.

 • Dinsdag komt mijn schoonzusje op visite. Hier kijk ik erg naar uit!

 • Ik ben al 3,5 kg afgevallen!

Dit waren mijn geluksmomentjes.
Waar werd jij gelukkig van deze week?

21 gedachten over “Geluksmomentjes | Week 5 | Weer sporten en appelflappen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *