speciale smaken paaseitjes
Het is bijna Pasen. De paaseitjes liggen alweer een tijd in de schappen en daar kwam ik een aantal bijzondere smaken tegen. Ik nam ze mee en ging ze voor jullie testen.

Bij de Hema en AH hebben ze diverse speciale varianten paaseitjes. Bij beide winkels nam ik twee smaken mee, die bij mij nieuwsgierigheid opwekten. In deze blog proef ik ze en laat jullie weten wat ik er van vond. Ik koos alleen voor melkchocolade.

Delicata paaseitjes

De smaken die ik heb gekozen zijn absoluut niet het meest spannend. Bij de AH hebben ze namelijk van Delicata nog veel apartere smaken. Deze trokken mij echter minder, waardoor ik ze niet heb gekocht. Je moet dan denken aan: wit framboos cheesecake, een spicy mix en wit yoghurt aardbei.

Milka biscuit

Dit paaseitje smaakt echt goed naar de Milka chocolade. Ook de biscuit is duidelijk te proeven, maar wat mij betreft had er wel wat meer van in mogen zitten. Het is wat mij een prima paaseitje voor bij de koffie of thee. Een zakje van 100 gram kost 1,85.

Delicata cookie dough

Eerlijk, deze vond ik wat tegenvallen. Geef mij maar Ben en Jerry’s cookie dough. Daar komt de deegsmaak en structuur veel beter naar voren. Hij is wel oké, maar zou ik in ieder geval niet snel weer kopen. Een zakje van 150 gram kost 2,59.

Hema disco dip

Wat ik hiervan moest verwachten wist ik niet, maar iedereen was er positief over. Dat moest ik dus even testen. Deze vond ik oprecht lekker. Er zat een soort crème laagje tussen en daarin zat disco dip, je weet wel, dat wat je ook op ijsjes kunt krijgen. Erg lekker! Deze komt zeker wel op haha. Voor een zakje van 200 gram kost 2,00.

Hema tompouce

Ja, deze slaat echt de plank mis. Het smaakt helemaal niet naar tompouce. Waarschijnlijk was het niet mogelijk, maar anders hadden ze hier gewoon echt glazuur en room tussen moeten doen. Wederom een zakje van 200 gram voor 2,00.

Conclusie: de disco dip van Hema staat op 1, de Milka biscuit komt voor mij op 2. De andere twee waren oké, maar niet heel bijzonder. Daarom eindigt de cookie dough op 3 en de tompouce op de laatste plek. Die sloeg in mijn ogen de plank mis.

Welke paaseitjes smaak vind jij lekker?

Eén gedachte over “Food| HEMA en AH speciale smaken paaseitjes test”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *