Feel Good, een super leuk lunchtentje in de Oude kijk in ’t Jatstraat van Groningen. Een gezellige plek waar je ook als vegan terecht kunt. Door de tropische sfeer, die in de aankleding is toegepast, word je gelijk vrolijk. 

Waar staat Feel Good voor? 
Feel Good serveert puur eten, zonder overbodige toevoegingen zoals e-nummers of bespoten producten. Zoals ze het zelf zeggen “voeding waar je lijf blij van wordt.” De producten zijn zoveel mogelijk uit eigen regio én waar mogelijk biologisch. Om zo min mogelijk te verspillen, is er zelfs de mogelijkheid om een doggiebag te vragen! Super handig als het net even teveel is om gelijk op te eten. Maatschappelijke betrokkenheid is voor de medewerkers en eigenaren van Feel Good erg belangrijk.  Heb je een allergie of wens? Dan kunnen ze hier uiteraard rekening mee houden. Ook als je vegan eet. 

Menu 
Het menu is zeer gevarieerd. Zo kun je bij Feel Good niet alleen sapjes krijgen, maar ook sandwiches, bowls, zoete lekkernijen en ontbijt. ’s Avonds van 17.00 tot 19.00 uur kun je ‘eten wat de pot schaft.’ Een wisselend gerecht die op de Facebookpagina bekend wordt gemaakt. Deze gerechten worden vers gemaakt en zijn altijd vegetarisch. Voor de volledige menukaart kun je ook terecht op de website. 

Catering
Vanaf ongeveer €50 heb je een compleet verzorgde lunch voor 5 personen. Deze lunch bevat huisgemaakt brood, smeersels en bowls. Je kunt uiteraard zelf kiezen of je het eenmalig laat verzorgen, of vaker van deze dienst gebruik maakt.  Op de site, genoemd bij de praktische informatie, staan een aantal opties. Voor 10 personen betaal je €11,50 per persoon. Hierbij kan wederom rekening gehouden worden met allergieën en intolerantie. 

‘Eten wat de pot schaft’ kan ook als buffet aangeboden worden. Hierbij heb je keuze uit twee varianten voor €13,50 of €16,50 per persoon, voor een groep van 15 personen. Daarnaast kun je nog extra black bean brownies bijbestellen, tegen een gereduceerd bedrag. 

Feel Good Catering kan worden ingezet voor de lunch, diner of bij de borrel. Wij komen alles leveren op locatie, en halen alles na de tijd weer op.

 

Via telefonisch contact kun je je wensen doorgeven, waarna je een offerte op maat ontvangt. De catering kan verzorgd worden voor 5 tot 50 personen.

Inrichting
Zoals al eerder genoemd hangt er een heel tropische en vrolijke sfeer bij Feel Good. Dat zie je misschien al wel terug op de foto’s. Daarom maakte ik, zowel binnen als buiten, van de inrichting nog een aantal foto’s, om een nog beter beeld te geven. 


Praktische informatie
Feel Good is geopend op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt ze bereiken via Facebook, een contactformulier op de site en via 06-26 529 819.

Eigen ervaring
Ik vond het eten echt heerlijk. Zelf ging ik voor de bananen pancakes (zie rechter foto van gerechten). Ze vulden heel goed en werden super leuk gepresenteerd, daarnaast zag het er aantrekkelijk uit. Het personeel was super vriendelijk. Ik was al opgemerkt met mijn camera en ze waren echt geïnteresseerd in mijn blog, toen ik vertelde dat ik daarvoor foto’s maakte. Dat vond ik leuk, helaas had ik mijn visitekaartje niet bij me. Feel Good zou ik zeker aanraden en ik ga ook sowieso nog een keer terug. 

Ben jij al eens bij Feel Good geweest, of zou je er heen gaan? 
Laat het in een reactie achter! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *