Instagram tag

Zondag werd ik door Emma van Luxe Life Lover voor de Instagram tag. Hierin kijken we terug op onder andere de foto met de meeste likes en wat de eerste foto van 2017 was. Deze tag is bedacht door Daniëlle van allesvandaan.nl.

De speelregels:

1. Kopieer & beantwoord de vragen hieronder op je blog;
2. Nomineer een aantal blogs om ook de Instagram tag in te vullen;
3. Voeg een link naar allesvandaan.nl toe in je blogpost;
4. En vergeet niet om mij op Instagram te volgen!

 

Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

Dit zijn de foto’s met de meeste likes. Onder andere mijn tatoeage, de roadtrip met Irina en een cactus die graag geknuffeld wil worden, haha.

Wat is de allerlaatste geposte van van 2017?

Het laatste wat ik in 2017 plaatste was het bed van het hotel waarin we de nachten voor oudjaarsdag hebben geslapen. Deze miste ik enorm en het was echt wennen weer in ons eigen bedje. Bij die foto plaatste ik een blog met goede voornemens voor 2018.

Wat was de eerste foto van 2017?

Ik vind het leuk om een nieuw jaar te beginnen met een leuke afbeelding. Deze was van begin 2017. Hierbij wens ik mijn volgers dan graag een heel gelukkig nieuw jaar.

Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?

Heerlijk in onze bubbel bijkomen van kerst. 💖 Zoveel liefde!

A post shared by Joyce (@enjoycelifeblog) on

Kwalitatief niet de beste foto, maar hier word ik gewoon heel blij van. Daarnaast zijn er nog wel meer foto’s waar ik zelf op sta, die ik echt leuk vind.

Van welke Instagram foto uit 2017 krijg je ter plekke heimwee?

Ik hou van dit kleine spookje 👻 🐹 Foto: Silvia Maat. #macho #hamster

A post shared by Joyce (@enjoycelifeblog) on

Dat is deze. Niet per se een locatie, maar ik mis Macho echt heel erg. Meer valt er eigenlijk niet te zeggen over deze foto. Ik ben heel blij dat Silvia deze gemaakt heeft.

Wat is het aller lekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?

Geen zelfgemaakt gerecht, maar hij was wel enorm lekker. Uit eten bij Papa Joe. Dit deden we voordat we in maart naar het concert van Waylon gingen.

Wat is de allerleukste foto van je huisdier die je hebt gedeeld op Instagram?

Sorry voor alle dieren spam, maar dit is toch te schattig! Macho aan de meloen. 🐹🍈

A post shared by Joyce (@enjoycelifeblog) on

Zonder twijfel, deze! Kijk dan hoe schattig ze meloen zat te snoepen <3

Welke bewerkingsapps gebruik je het meeste?

Ik bewerk mijn foto’s gewoon met de Instagram app zelf. Daarnaast maak ik met Canva de foto op het juiste formaat. Sinds kort heeft Canva ook een app, super handig!

Wat zijn je meest gebruikte hashtags?

Ah deze kon ik kopiëren uit mijn Google Keep bestandje:

#ontheblog #linkinbio #bloggergirl #bloggervibes #bloggerslife #blogginggals #newblogpost #instablogger #bloggerstyle #blogger #blog #blogs #lifestylebloggers #lifestyleblogger #dutchblogger #blogged #blogging #bloglife #bloggers #nlblogger

Wat zijn je 3 meest favoriete accounts?

Oef dit vind ik een lastige, omdat ik heel veel accounts echt tof vind.

Ik begin met het account van Kim & Ilonka van Alboe.nl . Niet alleen het aantal volgers hoop ik ooit te bereiken, maar ook de foto’s die zijn gebruiken zijn echt prachtig! Daarnaast is Mila gewoon een schatje.

De tweede wordt het account van Rachel van de Huismuts. Hele vrolijke, mooie foto’s die een kijkje geven in haar leven als getrouwde vrouw en moeder van Pip. Daarnaast deelt ze ook veel vakantie foto’s en interieur inspiratie.

En als laatste de Insta van Gea van Glamview. Zij heeft zo’n mooie feed, daar hoop ik ooit aan te kunnen tippen.

Dit was de Instagram tag. Kom je me volgen?
Wil jij hem ook invullen? Vergeet dan niet de spelregels te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *