Dit artikel schreef ik omdat ik het leuk vond om te laten zien wat er in het pakket zat. Mij is niet gevraagd om dit te doen en ik ben er ook niet voor betaald.

Al jaren heb ik de grootste lol aan het openen van kerstpakketten. Toen ik nog thuis woonde, zaten mijn zusje en ik met smart te wachten tot onze vader thuis kwam met zijn kerstpakket. Met z’n vieren gingen we deze dan open maken en lieten de producten een voor een door de handen gaan. Nu moet je natuurlijk niet gaan denken dat we de zak macaroni openden en dit een voor een door onze handen lieten gaan, maar gewoon de verpakte artikelen. Vorig jaar was ik met kerst niet bij mijn ouders, dus geen pakket om door te kijken. Gelukkig werkt mijn vriend nu weer en heb ik dit jaar wél een pakket gehad om uit te pakken. Die taak had ik mezelf al toebedeeld. 

De werknemers mocht zelf een pakket kiezen van de Makro. Mijn vriend koos voor groot, groter, grootst. Dit was dan ook echt terug te zien aan het formaat van de doos en de enorme inhoud. Er zaten echt heel leuke en lekkere dingen in waar we echt enthousiast van werden. Heel bevorderlijk voor je gezonde levensstijl is het alleen niet haha. Ook zit er altijd wel iets bij wat je zelf niet lust, maar daarmee kunnen we dan weer anderen blij mee maken. Zoals je ziet kunnen we de hele tafel vullen met de inhoud. Echt bizar veel lekkere en bruikbare dingen. 

 

Wat zit er precies in : 

pannenkoekmeel Stroop Appeltaart mix
Doritos  Zoute stokjes  Gezouten pinda’s 
Cola (2 blikjes) Bier (2 flesjes) Voorraadpotten (2 stuks)
Lu crackers Fries roggebrood Lays naturel chips
Kitkat balletjes Werther’s original Thee
Spaghetti  Macaroni mix Tomatensoep Honig
Dubbel fris  Zure ballen Leverpastei
Tomatenpuree  Schudde buikjes Brinky 
Jampasta Chorizo Appelstroop 
Winegums Redband  Kokos koeken Celebrations 
Sinas snippers Karamel break Festival dip
Griesmeelpudding    

Hebben jullie een kerstpakket gehad? Wat zat erin? 🙂 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *