Geen kerstboom in huis, maar toch een beetje kerstsfeer creëren? Dat kan hoor! Met een paar kleine aanpassingen heb ik zowel mijn huis als die van mijn vriend omgetoverd tot wat meer kerstsfeer. Benieuwd wat er staat? Kijk dan snel verder! 

Mijn woning: 

Ik heb het dit jaar heel simpel gehouden. Een lampje in ster vorm en een pinguïn samen voor mijn raam. Ik vond juist het lampje wel leuk voor wat extra sfeerlicht. Op de spijker waar mijn klok hing, hangt tegenwoordig mijn verjaardagskalender. Ik kan gewoon niet tegen dat getik van de klok haha. Daarvoor heb ik een stolp staan met nep sneeuw, twee hertjes en nep boompjes. Heel minimalistisch, maar toch wat kerstsfeer.

   

 

Een kerstboom is zo’n gedoe! Steeds weer de lampjes en de ballen erin en eruit… Mij niet gezien dit jaar! 

 

Huis bij mijn vriend: 
Hier ben ik een klein stapje verder gegaan, maar ook hier niet overdreven. Er hangt een kerst sok aan de kast waar de cadeautjes komen te liggen en ik tekende een kerstman op het raam. In de kast waar eerst een herfsttafereeltje stond, staat nu een kevertje met een kerstboom erop en drie porseleinen kerstbomen. Erg gezellig! 

Mis je de kerstboom dan niet? 
Eerlijk?! Wel een beetje, zeker nu we aan cadeautjes doen. Aan de andere kant… Overal waar je komt staat ook een kerstboom. Daar geniet ik dan een klein beetje extra van. Daarnaast neemt zelfs een klein boompje al best wat ruimte in, die ruimte hebben we nu gewoon vrij. 

Doe jij wel of niet aan een kerstboom dit jaar ? Wat is jouw reden om het wel/niet te doen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *