Overal waar je kijkt voor kerstspullen ontkom je er niet aan… De kerstmannen. Dan heb ik het natuurlijk niet over de echte, maar over de nep variant. Vandaag deel ik er een aantal met jullie en kies ik de mooiste ervan uit. 

Deze twee mannen zijn erg groot. De linker heeft een levensecht formaat van 1,80 m. De rechter is van de Action en gelukkig met z’n 45 cm een stuk minder groot. Ik vind beide kerstmannen best leuk, vooral die levensechte. Dat beertje en die kersttrui doen het hem. Deze komt van de Tuinland en kost maar liefst €149,00. De andere komt van de Action en kost €35,-.

Voor wie een kerstman van 1.80 meter toch iets te veel van het goed is, zijn er ook nog 2 kleinere varianten van. De middelste maat, 46 cm, komt dan rond de €33 uit en de kleine variant van 30 cm is €19. Zelf vind ik dit formaat ook wel erg leuk vooral omdat een kerstman even groot als ik toch wel wat veel is haha. Deze kerstman was er ook nog, zonder beer maar met lantaarn in een wat meer bruine tint.

En dan had je nog de kerstmannen die op de foto links te zien zijn. Met ski’s of een zak met speelgoed. Deze prijzen weet ik helaas niet meer. Ik vind wederom de echte kersttrui zo leuk en ook het grijze heeft wel wat. Ik vind ze gewoon gezellig ogen.

Deze poppetjes, die ook door moeten gaan voor kerstmannen zijn te verkrijgen bij de Søstrene grene. Persoonlijk vind ik deze wat minder. Ze hebben geen ogen en ze lijken gewoon niet echt. De kleuren vind ik dan wel weer leuk. Het is ook gemaakt van een viltachtige stof, wat deze uitvoering heel uniek maakt. De prijs ? €7.99.

Voor het bedrag van €14,95 kun je dit porseleinen beeldje kopen bij de Big Bazar. Zelf vind ik het wat aan de prijzige kant, al ziet hij er wel leuk uit. Ik gok dat hij zo’n 30 cm groot is, precies weet ik het niet. Hij heeft wel een liefelijk uiterlijk door de bolle wangen haha. Dit is dus wel een van de favorieten.

En als laatste hebben we dan natuurlijk nog de Action kerstmannen van een wat normaler formaat. Deze variëren in prijs van €5,99 tot €12,99, afhankelijk van het formaat en de uitvoering. Persoonlijk zou mijn voorkeur uitgaan naar de meest rechter variant. Niet alleen door de verschillende kleuren, maar ook de overige attributen die de kerstman bij zich heeft vind ik hier het leukste.

Conclusie: Ik vind de kerstman met het beertje van de Tuinland het leukst, wel de kleinere variant dan. Op de tweede plek komt die van de Action met ski’s en op de laatste plek het beeldje van de Big Bazar. 

Welke vind jij het leukst en zou je wel bij jezelf thuis neerzetten? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *