Dit jaar vierde ik kerst bij mijn schoonouders, met mijn vriend en via een Facebookgroep. Op alle drie de plekken deden we aan cadeautjes en ik ben enorm verwend. Kijk je mee? 

Bij mijn schoon familie: 

We hadden lootjes getrokken en moesten daarbij een surprise of gedicht maken. Ik kreeg er een heel lang en mooi gedicht bij die heel erg aansloot op dit jaar. Als cadeautjes kreeg ik deze mooie etagère met thee, garneer ringen, een puzzel om te kleuren en kaartjes om te kleuren. Hier ben ik heel blij mee! 

Met mijn vriend: 
Wij deden alleen cadeautjes, dus geen gedicht of surprise. Ook hadden we niet echt een budget. Ik kreeg een super lekkere badjas en de boeken Shoot! en Capture your style, beide over Instagram en blog  foto’s maken. Erg leuk en leerzaam. 

Facebook groep: 
Op de Facebook groep deden we voor €10 aan cadeautjes. Het is een scrapbooking groep, dus met dat bedrag kom je niet aan veel cadeautjes. Mijn maatje had er ook wat van haar eigen dingen in gestopt waardoor ik toch een leuk gevuld doosje kreeg. 

Dit waren mijn cadeautjes. Heb jij ook wat leuks gekregen? 

Eén gedachte over “Kerst | Wat heb ik gekregen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *