kerstgroet
Lieve jij,

ja jij, daar aan de andere kant van het scherm! Ik wil je heel graag bedanken. Bedanken dat je mijn blog bezoekt en leest, maar ook dat je mij volgt op sociale media. Bedanken omdat je me zin geeft om door te gaan en steeds verder te ontwikkelen in schrijven, foto’s maken en het bedenken van blogs. Zonder jou was het me nooit gelukt om nu, na een jaar een eigen domein te hebben, het bloggen vol te houden. Jullie zijn voor mij een belangrijke motivatie om steeds weer nieuwe content te bedenken en te plaatsen. Daarom maak ik voor jullie deze kerstgroet.

Ik hoop dat jullie een geweldige kerst hebben met degene die belangrijk voor je zijn, met lekker eten en misschien zelfs cadeautjes. Dat je kunt genieten van het samen zijn en even niet meegetrokken wordt in de drukte die het leven normaal met zich meebrengt. Ik hoop dat je oprecht kan genieten van deze momenten samen en in het nu kan zijn. Ook al was misschien niet alles in dit jaar even leuk, hopelijk lukt het je om die dingen in 2018 achter je te laten.

Jaag je dromen na en laat je niet tegenhouden door mensen die denken dat het niet kan. Als jij iets echt wilt gaat het je lukken. Stapje voor stapje. Hopelijk mag je in 2018 heel veel liefde, gezondheid en geluk ervaren. Plezier hebben met je vrienden, familie en misschien zelfs vriendje of vriendin. Dat gun ik je! Want jij bent het waard, als persoon.

Lieve jij! Geniet van je kerst en maak er een gelukkig nieuw jaar van, voor je het weet is het alweer voorbij!

Merry christmas en alvast een heel fijn en gelukkig 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *