goedkopezonnebrillenshop.nl
Het is weer heerlijk zonnig buiten. Echt lente. Daar hoort natuurlijk een mooie zonnebril bij. Zeker omdat ik vrij gevoelig ben voor licht draag ik deze al best snel. Van Goedekopezonnebrillenshop.nl mocht ik 3 zonnebrillen uitzoeken.

Wie wil dat nu niet: goedkope zonnebrillen.  Goedekope zonnebrillenshop  is een webwinkel, waar je voor €21 drie zonnebrillen kunt uitzoeken! Zo hebben ze naast brillen voor dames en heren ook speciale festival- en piloten zonnebrillen. Een vrij uitgebreid assortiment dus.

Waar lette ik op

Omdat ik het leuk vind om een beetje af te kunnen wisselen heb ik drie verschillende brillen gekozen. Hoewel, twee lijken wel een beetje op elkaar. Hierbij heb ik ook gelet op hoe het montuur in elkaar zat, hoeveel glas je zag en de uv factor. Deze is bij allemaal 400. Daarnaast past natuurlijk niet elke vorm even mooi.

Keuze 1: Trendy

De eerste keuze was de trendy zonnebril, uit de dames collectie. Deze heeft vrij ronde glazen, met helemaal rondom montuur. Er zitten geen neusvleugeltjes op, dus het montuur zelf rust op je neus. Deze hele zonnebril is zwart. Ik vind hem erg lekker zitten en hij beschermt goed tegen het licht. Deze bril heeft een anti-kras coating erop.

Keuze 2: Club master

Uit de club master collectie komt deze tweede bril. Hij lijkt een beetje op de eerste, maar zit nog veel lekkerder. Waar dit aan ligt weet ik niet, maar deze heeft echt de voorkeur van de drie. Ik vind het leuk dat je hier alleen bovenaan een stukje zwart montuur hebt, maar om de glazen een dunne rand in een andere kleur. Ik heb de normale glazen.

Keuze 3: Freaky ronde zonnebril

Deze uitvoering heeft ronde glazen en geen plastic montuur. Wel heeft deze bril neus vleugetjes. Ik vind dit de minst stevige bril van de drie en hij zit ook het minst prettig, helaas. De glazen zijn bruin, het montuur chroomkleurig. Ook deze bril heeft een anti-kras laag en is nikkelvrij.

Ik ben in ieder geval goed voorbereid op een zonnige zomer!
Wat voor een zonnebril heb jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *