De twee jaar zijn weer voorbij en dus vergoedde mijn zorgverzekering van een bril tot €200. Ook heb ik weer een oogmeting gehad in het ziekenhuis. Alles was goed. Tijd dus om een nieuwe bril uit te gaan zoeken. Niet omdat mijn oude niet goed meer was, maar om een beetje te kunnen afwisselen. 

Dit bericht is niet gesponsord. 

Al mijn brillen zijn tot nu toe van de Pearle gekomen en dus ook nu ging ik weer daar heen. Ik vind het een super fijne opticien met vriendelijke mensen, goede service en een redelijk groot aanbod. Zo groot dat het soms echt lastig is te kiezen tussen alle brillen die in de winkel hangen. Gelukkig wist ik wel ongeveer wat ik wilde, maar ook dat bleek niet zo makkelijk. 

Een beetje kleur was geen probleem, zolang het geen fel paars of knal geel zou zijn. Na, ik geloof, bijna alle brillen opgehad te hebben én zelfs naar de mannencollecties te kijken was ik er nog niet uit. Wel had ik een lichte voorkeur voor een paars/roze bril (lichte kleuren). De verkoper kwam helpen en uiteindelijk kwamen we toch weer op een zwarte uit. Eentje van Esprit met een licht montuur. Ik wil hem elke dag dragen, daarom is dit extra fijn want je voelt hem bijna niet zitten. 

Op het moment dat dit gekozen was, werd de wel bekende oogtest afgenomen. Je weet wel, zo een waarbij je per oog moet zeggen welk plaatje scherper is en of je de rij letters kunt lezen. Alles werd wederom goedgekeurd. Mijn sterkte was hetzelfde gebleven met de vorige twee brillen. Al vier jaar constant dus. Erg fijn, mijn ogen gaan dus niet achteruit! Ik kies bewust voor een pril, omdat ik het gepiel bij je oog met lenzen gewoon eng vind, haha. Twee weken later kon ik hem ophalen en dit is hem geworden: 

Heb jij een bril? Waar koop jij hem het liefst? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en waarom je voor een bril of lenzen hebt gekozen. 

Eén gedachte over “Lifestyle | New in | Esprit bril”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *