Vichy
Vichy Minéral 89, is een wat nieuwer product van Vichy. Via Instacosmetic ontving ik dit product om te testen. Inmiddels heb ik dit een wat langere periode gedaan, zodat ik jullie een goed beeld kon geven van de werking. Daarnaast vond ik het belangrijk een eerlijke mening en duidelijke ervaring te kunnen delen. 

Nu kijk ik amper tv,  maar afgelopen week zag ik de reclame voor dit product voor het eerst voorbij komen. Ik heb hem hieronder neergezet, zodat je duidelijk kunt zien wat de fabrikant wil bereiken met dit product en wat er beloofd wordt door Vichy. 

Het product & de verpakking

Het is een heel soepel product, met een structuur die bijna op water lijkt. Het is doorzichtig en licht van kleur. Wanneer je het op je handen spuit en vervolgens op je gezicht verdeelt, trekt het snel in. Er blijft dus geen vettig of plakkerig goedje op je huid zitten. Dit vind ik zelf erg prettig. Daarnaast is het door de structuur makkelijk uit te smeren. De geur die aan de booster zit is neutraal, omdat er geen parfums zijn toegevoegd. 


Door het pompje dat op de glazen fles zit, krijg je nooit een te grote hoeveelheid in een keer op je handen. Je kunt dus zelf doseren hoeveel je wilt gebruiken. De blauwe kleur geeft het een natuurlijker effect en geeft in mijn ogen mooi het mineraliserend water weer. Dit is namelijk iets wat het product bevat. Op het doosje zie je de fles afgebeeld, met heel mooi de Vichy vormgeving erboven. Een aantrekkelijke uitstraling wat mij betreft. 

De werking & mijn mening

Nu ben ik zelf nog jong, dus vind ik het belangrijk om mijn huid goed te verzorgen. Waarschijnlijk heb je hier, zodra je ouder wordt, meer profijt van. Ik merk dat mijn huid meer glanst en dat het beter gehydrateerd is. De vochtbalans blijft beter in stand, doordat ik mijn huid elke dag met de booster heb ingesmeerd. Je gebruikt dit product na het reinigen van je gezicht en voordat je een dagcrème aanbrengt. Twee pompjes hiervan is al voldoende.

Omdat er weinig ingrediënten en geen parfums in verwerkt zijn, geeft mij dit een goed gevoel. Ik zou het zeker aanraden en blijf het met plezier gebruiken. Voornamelijk de snelle resultaten die je ziet, zoals glans van de huid, heb je ook echt het idee dat je een goed product gebruikt. 

Dit is mijn ervaring met de Vichy minéral 89. Kende jij het al? 
Hier is het product te bestellen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *