Zomer
ZomerZomer: ik denk aan zon, zee, strand… Onze vakantie zit er al op, maar voor de meeste mensen komt die er nog aan. Daarom vond ik dit een mooi moment om een win actie te organiseren. Met deze items kom jij de zomer wel door. Wil je weten wat je moet doen om kans te maken op dit pakket? Lees dan snel verder! 

 

Win dit pakket bestaande uit: 

 • Roze tasje voor je mobiel 
 • Drinkbeker vorm gloeilamp 
 • Drinkbeker ‘summer party’
 • Opblaasbare flamingo bekerhouder
 • Hamamdoek roze 
 • Catrice nagellak soft blossom 
 • Flamingo pen 
 • 2 notitieboekjes 
 • 2 kaarsjes in glas

Het zijn allemaal nieuwe producten! 

Maar wat moet je er voor doen?

 • Like mijn Facebookpagina 
 • Volg mij op Instagram
 • Laat een reactie achter onder deze blog waarom moet jij winnen? Wat zijn jouw vakantie plannen? (Mag ook voor iemand anders)

Wanneer je mij op het moment van de trekking niet volgt op Facebook of Instagram, telt je deelname helaas niet mee. Op 2 juli zal ik een winnaar kiezen, die persoon krijgt een mail. Het is daarom belangrijk dat je een geldig e-mailadres achter laat. Reageert de winnaar niet binnen twee dagen, dan zal ik een nieuwe winnaar kiezen.

46 gedachten over “Lifestyle | Zomerse winactie | 50 shades of pink”

 • Awhhh super toff!! Ik ga zelf helaas niet op vakantie, dus ik ga er thuis een leuke tijd van maken. Die spulletjes maken het perfect😍❣️ Het lijkt me super gaaf om die te winnen💓🍍😜

 • Ik doe mee voor mijn beste vriendin. Zij gaat op vakantie en als herinneringsgebaar wil ik haar ‘deze winactie’ -spullen aan haar geven. Zo heeft ze ook het gevoel dat ik nog aan haar denk. Haar gsm is jammer genoeg kapot daarom doe ik het op deze manier. Ik wens iedereen alvast geluk. 😙❤

  • Wat lief van je 🙂 Echt vervelend dat haar GSM kapot is. Dat is lastig contact houden. Gelukkig komt ze terug, dan hebben jullie veel bij te kletsen.

 • Super leuk Joyce! Natuurlijk volg ik je overal! Ik ga een rondreis maken door Noord Engeland en Schotland. Waarschijnlijk is het weer daar niet heel mooi, maar met deze spulletjes kan ik het wel heel mooi maken! Ik kom ook langs een aantal stranden en dan kan ik het echt niet laten om toch nog even een strandwandeling te maken haha! Met deze spulletjes moet dat zeker lukken.

  -x

  Celine

 • Wat een leuke winactie!
  Ik doe heel graag mee. Ik volgde je al op Facebook en Instagram :).
  Ik ga 2 weken naar Zuid-Frank en dan zijn deze spulletjes leuk om mee te nemen. Alles lekker roze, jeej! We hebben volgens mij een blauw huisje gehuurd met zwembad en daar past roze mooi bij :).

 • Super leuke win actie. Ik ben dol op de kleur roze maar ben door het mannen huishouding waar ik in woon echt slecht vertegenwoordigd en heb veel te weinig roze kleuren om me heen. Dus ja ik doe mee :). Super leuk en super zomers. Wij gaan wandelen en klimmen in Oostenrijk dus een beetje vrouwelijk en vrolijk roze mag daar niet ontbreken 😉 Ik ben je meteen overal gaan volgen ( shame on me, dat deed ik nog niet)

 • Ik zou echt super super graag willen winnen omdat ik na een hele zware tijd mezelf weer op de rit probeer te krijgen en ik door bepaalde redenen alweer niet op vakantie kan. En het winnen van deze prijs is een extra lichtpuntje!

   • Ja vind het ook erg vervelend dat het weer niet kan vooral omdat het deze keer totaal buiten mijn schuld om is. Nee ik kan wel vakantie nemen maar omdat ik geen plannen heb en er veel mensen weg zijn in de vakantie op het werk moet ik gewoon doorwerken 🙂

 • Ik wil super super graag winnen omdat ik een hele moeilijke tijd achter de rug heb en mezelf weer op aan het pakken ben. Ik wegens de problemen die met die moeilijke tijd te maken hebben alweer niet op vakantie kan. En deze prijs me een extra lichtpuntje geeft plus het een super leuk pakket is.

 • Wat een ontzettend leuke actie! Ik zou met deze items samen met mijn vriendinnen heerlijk kunnen genieten van de zomer na hard werken en het halen van onze diploma’s. Zeker nu een van ons gaat verhuizen van Groningen naar Amsterdam en het dus onze laatste zomer samen in Groningen is. Er staat ons dus echt een lekker ontspannen zomer voor de boeg.

 • Ik zou hier heel graag mijn zus Chantal blij mee maken. Sowieso is ze dol op roze en flamingo’s maar ze werkt in de zorg en het is de laatste weken extreem druk. Dus met dit leuke pakket wil ik haar graag weer even verrassen 😀 Wij gaan lekker samen met onze gezinnen op vakantie dus qua vakantieplannen komt het wel goed 🙂

 • Wat een super leuke win actie! 😀
  Wij gaan 1 weekje naar de Panne België💓 even een vakantie niet te ver weg omdat ik 28 weken zwanger ben ♡
  Wat een toffe spulletjes zeg! Ik doe natuurlijk graag mee 🙂

  Groetjes Marijke

 • Leuk. Roze is mijn kleur, dus komt op een goede plaats. Tevens zit ik ik in een moeilijke periode, ik ga stoppen met mijn werk om na een mindere leuke tijd voor mezelf te kiezen, maar wat nu verder is onzeker.

 • we hebben dit jaar niets gepland muv een nachtje efteling, omdat we maar liefst al 5 jaar op een rij of de vakantie moesten annuleren of vroegtijdig afbreken. dit jaar dus dagjes weg; dagje strand / zwembad / attractiepark / dierentuin, etc! gewoon lekker dicht bij huis!

 • Whoop whoop! Wat een gaaf pakket! Ik zie mezelf al liggen op die mooie hammandoek met mijn roze nagellak en toffe drinkbeker aan ons strandje bij het vakantiehuisje! Roze is mijn favoriete kleur <3

 • Wauw ik doe heel erg graag mee. Leuke dingen ook om in de kraammand van onze dochter te doen. Onze jongste zoon is 13 en helaas omdat hij nu oom wordt gaan we kunt op vakantie deze vakantie.

 • Wat een leuk pakket ga je weggeven, maak graag een kansje! Misschien gaan we nog op vakantie maar veel dagjes weg en leuke dingen doen dat gaat zeker weten gebeuren.

 • ik ga deze zomervakantie naar Dubai dit is de eerste keer dat ik daar naar toe ga! Dat lijkt me zo vet. Vooral de voor van The Palm is zo prachtig. Met de spulletjes die ik dan hopelijk win zou me heel goed doen daar! Ik vind het echt een super leuke winactie en echt ook heel lief dat je dit ons gunt! Ik hoop dat je ver met je blog komt echt waar! Je blog is echt intressant, laat niemand je tegen houden! Ik wens iedereen geluk toe, ik gun deze winactie voor iedereen. Gr Sjierien St ☺️💖

 • Ik zou die roze spulletjes schenken aan mijn dochter, ze is in juli jarig en is gek op al die meisjes dingen! <3 Samen nageltjes lakken vind ze geweldig!

 • Ik doe graag mee om mijn beste vriendinnetje te verrassen. Ze gaat binnenkort een droomreis maken en het lijkt me enorm leuk om dit cadeau te doen! 🙂

  Ik volg op beide kanalen!

  Liefs.

  Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *