Hemd voor hem

Bij mannen vind ik het leuk als ze goed gekleed zijn en een overhemd dragen. Overigens vind ik niet dat alleen overhemden onder ‘goed gekleed zijn’ vallen. In samenwerking met Hemdvoorhem.nl kon ik mijn vader en vrienden weer laten meedelen. Voor hen ontving ik namelijk een overhemd.

Overhemden kleden wat mij betreft mooi af. Niet alleen zakelijk, maar ook kan je ze prima casual dragen. Dit doet een aantal vrienden en mijn vader ook. Daarom vond ik het ze leuk hiermee te verrassen. Toch zijn de overhemden die ik ontvangen heb wat meer voor feestjes of zakelijk gebruik.

Venti

Het eerste overhemd dat ik heb weggegeven, was die van het merk Venti. Deze heb ik aan een goede vriend van mij gegeven. De kwaliteit zag er prima uit en ook de kleuren kwamen mooi over. Over het algemeen paste het ook goed, alleen door zijn lange armen waren de mouwen wat aan de korte kant. Dit heeft overigens niets met het overhemd zelf te maken. Nu zal het overhemd met opgestroopte mouwen worden gedragen, waardoor het stippen design mooi naar voren komt. De kleur, maar ook de details passen echt bij zijn smaak. Erg leuk! 

Olymp

Dit was voor mij een nieuw merk, maar ook dit overhemd had prachtige zwarte details. Ik heb deze aan mijn vriend gegeven. Ondanks dat de onderkant wat wijder zit, staat hij super mooi. Ook dit is weer een merk met een goede kwaliteit. De maten en vormen sluiten mooi aan, waardoor hij prachtig onder een jasje, maar ook onder een trui gedragen kan worden. Perfect dus voor diverse gelegenheden.

Eterna

Dat dit merk een goede kwaliteit was, wist ik al. Mijn vader heeft namelijk eerder een overhemd van dit merk gekregen. Daarover lees je hier meer. Ook deze zat weer mooi, mede omdat het een niet getailleerd overhemd is. De stof zag er weer mooi uit, evenals de lichtblauwe accenten in de kraag en op de mouwen. Waarschijnlijk zal dit overhemd voornamelijk onder een pak gedragen worden, maar het is een mooie aanvulling.

Wil jij nu ook zo’n mooi Eterna overhemd aanschaffen? Welke vind jij het mooist?
Ik vind het fijn dat ik weer een paar mensen blij heb kunnen maken.

Dit artikel kwam tot stand door middel van een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *