After Eden
Soms vind ik het leuk om mezelf te verwennen met een nieuw lingerie setje. Toch is het best lastig als je, met budget, niet in de meeste reguliere winkels kan slagen. Ik heb namelijk een vrij grote cup. Gelukkig ben ik ook dit keer weer geslaagd.

Eerste bh en de huidige zoektocht

After Eden was het merk van mijn eerste bh, inmiddels zo’n 13 jaar geleden. Deze heb ik een behoorlijke tijd met heel veel plezier gedragen. Daardoor is dit merk is mij altijd bijgebleven, maar toch kom je hem niet vaak tegen in mijn maat. Door de jaren heen is dit namelijk wel veranderd. Op dit moment heb ik namelijk cup 95E. Hierdoor is het soms echt een uitdaging om een goed passende te vinden.

Al diverse winkels en merken heb ik uitgeprobeerd. Zo heb ik onder andere bh’s van de Hunkemöller, Bon Prix en de Zeeman gehad. Toch is ook hier het aanbod zeer beperkt, want mijn voorkeur gaat uit naar een voorgevormde cup. Daarnaast vind ik het fijn als het een beetje een mooie bh is en niet te ‘oud bollig’.

Dutch designers outlet

Online kwam ik terecht op Dutch designers outlet. Hier heb ik een super mooi setje gevonden die ook nog eens van After Eden is. Door mijn goede ervaringen vond ik het leuk dat ik deze mocht uitkiezen. Daarbij krijg ik nog mooie slips, waardoor het setje compleet was. En het is op deze site goed betaalbaar! Dit vind ik zeker belangrijk, omdat ik niet zo’n groot budget heb.

Al heel snel kwam het setje binnen. Ik kon niet wachten tot ik hem kon gaan passen. Toen ik het setje aan had werd ik super blij. Hij zat mooi en ik voel me er erg sexy in. Een goede keuze is dit geweest dus! Hiermee kon ik dan ook erg leuk mijn vriend verrassen.

Ik ben erg blij met mijn setje.
Q: Waar koop jij lingerie? Is dit makkelijk of heb je ook wat meer moeite ermee?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *