Van fotofabriek.nl mocht ik een foto op canvas laten drukken. Ik koos er een van afgelopen december van mij en mijn vriend, om in ‘ons’ huis te hangen. In deze blog vertel ik over de service van het bedrijf en de kwaliteit van de canvas. Daarnaast zal ik ook vertellen waarom ik deze foto heb gekozen. Een leuk detail om te benoemen is dat dit bedrijf gevestigd is in Groningen. 

#spon

Ik ben dol op het maken van foto’s en er gaan dan ook weinig gebeurtenissen voorbij zonder dat die vastgelegd worden. Voor mij zijn foto’s een heel mooi element om herinneringen vast te houden en kracht bij te zetten. Deze foto’s deel ik uiteraard ook veelal op mijn Instagram, maar digitaal bekijk je ze toch minder snel. Dit is voor mij een goede reden om af en toe een fotoboek te maken, of zoals in dit geval een foto op canvas. Op deze manier krijgt het meer aandacht. 

Waarom deze foto?
Het kiezen van een foto was nog een heel proces. Ik heb recent veel foto’s gemaakt, maar wat is dan leuk om in huis te hebben? Uiteindelijk heb ik er een van Jurjen en mij, van afgelopen december, gekozen. Het viel ons op hoe weinig leuke foto’s we van ons samen hebben. Een puntje om te onthouden en aan te werken dus! Deze keuze vond ik leuk voor in ons huis en echt iets persoonlijks. Een foto van de natuur is toch meer seizoensgebonden.

Het maken van de canvas
Er is een te downloaden software programma, maar zelf heb ik het doek op de website gemaakt. In principe wijzen alle stappen zich vanzelf. De website is heel overzichtelijk. Ook krijg je een melding waarin staat hoe je de foto moet plaatsen om tot het beste resultaat te komen. Gelukkig had je op de site ook de mogelijkheid om je project, onder een eigen gekozen naam, opslaan. Hiervoor moet je wel even een account aanmaken. Persoonlijk raad ik dit wel aan, zo kun je de keuze nog even uitstellen en er zeker van zijn dat je tevreden bent. Op de eerste versie heb ik de foto verkeerd geplaatst, maar kreeg hier een vriendelijke mail over met de mogelijkheid het nog aan te passen of het zo te laten. Het kon natuurlijk ook een bewuste keuze zijn. Binnen een paar dagen werd mijn canvas bezorgd. 

Ik ben erg blij met de canvas. Ondanks dat het goed ingepakt is voor de verzending, zat er toch een kleine beschadiging op. De kwaliteit is prima, maar wat voor mij wel mist is een handiger ophangsysteem. 

Als reactie van het bedrijf krijg ik gratis een herdrukte canvas.


Kortom: 
De verzending ging snel en zorgvuldig. Het contact ging heel soepel en vriendelijk. Mijn contactpersoon van dit bedrijf had de betaling snel geregeld, waardoor het canvasdoek verwerkt kon worden. De kwaliteit is goed, maar wel goed opletten op beschadiging bij ontvangst. Uiteraard ga ik er van uit dat dit voor beide partijen naar tevredenheid opgelost wordt, wanneer je er een mail over zou sturen.  

2 gedachten over “Onze foto op canvas | Samenwerking met Fotofabriek.nl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *