Ultieme zomerdag

 

Voor mij is er niet zoveel nodig om een ultieme zomerse dag te hebben. Hieronder noem ik de vijf dingen die er voor mij aan bijdragen dat ik echt geniet van deze momenten. 

#nonspon

Hoewel het er niet altijd op lijkt is het écht zomer. Momenteel is het wel best goed weer en dus zat ik gisteren, tijdens een wandeling, te bedenken wat voor mij een echte zomerse dag inhoudt. Ik kwam op de volgende vijf punten: 

 1. Amstel Radler 0,0% citroen & andere koude drankjes
  Deze is misschien een beetje een verrassing voor sommigen. Zeker als je mij goed kent, weet je dat ik absoluut geen liefhebber ben van bier. Dat is nou ook juist het mooie van deze variant: je proeft het bier niet door de citroen. Heerlijk verfrissend en deze is Joyce-proof, omdat er geen alcohol in zit. Altijd fijn als je wat zwaardere medicatie slikt. Een ander drankje met ijsblokjes, zoals ice tea, is ook heerlijk!

 2. Terrasjes en buiten leven
  Ik vind het heerlijk om, in de schaduw,  op terrasjes te zitten. Lekker wat drinken, kletsen met vrienden en wat te snacken of gewoon eten en ik ben blij. Zelf ben ik niet zo moeilijk, dus een middagje mensen kijken kan voor mij al genoeg vermaak zijn. Daarnaast ben ik erg fan van het terras van De drie gezusters. Win – win situatie, toch?! 😀 Dit doe ik overigens niet zo snel als ik alleen ben.  Ook kan ik al heel erg genieten van veel buiten zijn, bijvoorbeeld in een tuin of op een balkon. Helaas heb ik beide niet, maar ik geniet er wel ultiem van als ik de kans heb. ( Oh ja, het strand of een park valt ook onder buiten leven! Heerlijk!) 

 3. Vrolijke muziek
  Nog een verrassende, maar vaak kan ik met goed weer meer hebben en dus ook vrolijke muziek. Zo vind ik het  nummer van Mr. Iglesias echt super! Maar ook zijn er nog wat nummers van vorig jaar waar ik echt een zomers gevoel van krijg. Are you with me, bijvoorbeeld. Bij dit laatste liedje zie ik ook echt mensen op een strand voor me, dansend en met een drankje. Wat wil je nog meer ?! 

   

  Ik kan ultiem genieten van het buiten leven in de zomer, bijvoorbeeld in de tuin bij mijn ouders.

   

 4. IJsjes en ander lekker eten
  Zodra het een beetje mooi weer wordt, vul ik de vriezer al snel met ijsjes. Het liefst eet ik van Festini de peren ijsjes, maar ook Magnums of Cornetto’s gaan er wel in. Voornamelijk probeer ik het bij de eerste te houden, vooral om dat het aantal calorieën daarin meevalt. Slechts 50 zitten hierin. Dan kun je er natuurlijk wel een aantal van nemen. 😉 Bovendien helpen waterijsjes meer tegen de warmte en dorst dan soft- of roomijs. Daarnaast, ik doe het niet vaak hoor, kan ik ook genieten van barbecueën of gourmetten. Echt typisch zomers, natuurlijk. 

 5. Goed gezelschap 
  Dit is voor mij altijd belangrijk, maar wat is er nu fijner dan een heerlijke dag delen met je beste vriend(in)?! Lekker samen genieten van het lekkere eten, drankjes en de muziek. Buiten zijn, terras hoppen, gek doen en foto’s maken. Ja, dan is een zomerse dag voor mij pas echt compleet. Als ik hem samen met iemand kan beleven die belangrijk voor mij is. 

Wat maakt voor jou een ultieme zomerdag compleet? Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *