De sunshine blogger award
Door Merle van Girls-things.nl werd ik getaged voor de sunshine blogger award. Een vragenlijst met 11 vragen over jezelf om te beantwoorden. Super leuk! Daarnaast nomineer ik weer 11 anderen.

De Sunshine blogger award:

Er zijn een aantal voorwaarden waar je je aan moet houden. Dit zijn ze:

 1. Bedank de blogger die jou genomineerd heeft voor de Sunshine Blogger Award en voorzie een link naar zijn / haar blog.
 2. Beantwoord 11 vragen die de blogger jou stelt.
 3. Nomineer zelf 11 nieuwe bloggers om de award te ontvangen en stel ze 11 vragen.
 4. Som de regels op en plaats het logo van de Sunshine Blogger Award in je post op je blog. 

   

  “De Sunshine Blogger Award is een award van bloggers voor bloggers die anderen inspireren om creatief en positief op te treden in de wereld van het bloggen!”

1.Welke onderwerpen vind je het leukst om over te bloggen?

Ik vind het vooral leuk om blogs persoonlijk en dicht bij mezelf te houden. Op die manier leert de lezer mij ook wat beter kennen. Daarnaast doe ik mijn best om er wat humor in te verwerken, omdat iedereen dat zo leuk vindt aan mij. Toch zijn mijn grapjes vaak spontaan en dat is lastiger in een blog. Als ik een samenwerking heb, probeer ik er ook altijd een persoonlijk verhaal van te maken, in plaats van een verkooppraatje.

2. Wat is je favoriete snack?

Oeh, dit is een lastige. Ik vind namelijk heel veel lekker. Qua snack uit de snackbar ga ik bijvoorbeeld voor de kroket. Maar een gewone snack, als tussendoortje, kan heel erg variëren. Maar net waar ik zin in heb: chocola, nootjes, chips.

3. Wat zou je doen als je de staatsloterij won?

Ik zou beginnen met mijn studieschuld af te betalen. Daarnaast zou ik heel graag een andere woning willen. Maar ook laat ik graag vrienden en familie mee delen en zou ik lekker een keer extra met Jurjen op vakantie gaan.

4. Als je niet in Nederland zou wonen, waar zou je dan graag willen wonen?

Pff… Ik heb weleens geroepen dat ik wel in België zou willen wonen. Ook Berlijn heeft mijn hart gestolen, dus ik denk dat dat eerste keuze wordt. Qua klimaat zou Spanje waarschijnlijk beter zijn voor mijn gezondheid, maar ik ben niet zo’n fan van die hitte. Spanje valt dus af.

5. Welke bloggers vind jij leuk om te volgen?

Ik volg heel regelmatig de volgende blogs:

Er zijn wel meer blogs die ik leuk vind hoor, maar die volg ik op minder regelmatige basis, of wanneer ik een linkje tegenkom op Facebook die me aanspreekt.

6. Beschrijf je blog in 11 woorden.

Mijn blog is/bevat: persoonlijk, lifestyle, positief, creatief, dicht bij mezelf, gelukkig leven, seks talk, up to date, actief, reviews, mijn grootste hobby.

7. Waar heb jij echt een hekel aan?

Haha dit is een gevaarlijke vraag. Ik kan me namelijk best snel ergeren aan iets. Zo heb ik een hekel aan mensen die niet eerlijk zijn, mensen die volgen en dan weer ontvolgen, bedrijven die mails vol fouten sturen, onweer, mensen die de verkeersregels aan hun laars lappen, mensen die tegen iemand met een depressie zeggen dat ze ‘gewoon iets leuks moeten gaan doen’, te laat komen, etc. haha ik laat het hier maar bij, voordat jullie bang van me worden ;-).

8. Waar haal jij je inspiratie voor blogposts vandaan?

Eigenlijk uit alles. Onderwerpen in het nieuws bijvoorbeeld, maar ook mijn gezondheid, dingen die ik mee maak, een product die me aanspreekt… Er is eigenlijk niets waar je geen inspiratie vandaan kan halen en tóch zit ik vaak met de struggle waarover ik moet schrijven haha.

9. Wat bestel je vaak te drinken bij je eten?

De laatste tijd is dat Ice tea, niet de green. Maar ook appelsap komt vaak voorbij. Dit vind ik gewoon heerlijke, verfrissende, drankjes. Cola vind ik ook lekker, maar dit geeft zo snel een vol gevoel en kies ik dus minder snel.

10. Op welke blogpost ben je trots?

Jeetje, wat een lastige vragen zitten hier tussen… Ik merk vooral dat de laatste blogs die ik schrijf al een stuk beter zijn dan de blogs in het begin. Dat is wel erg leuk om te merken. Toch heb ik niet echt één blog die er voor mij uitspringt.

11. Beschrijf je leven over 5 jaar.

Over 5 jaar… Dan ben ik 31. Damn… Ik hoop dat ik dan toch inmiddels wel een leuk appartement heb. Daarnaast hoop ik of dusdanig met mijn blog gegroeid te zijn dat ik mezelf kan onderhouden. Anders hoop ik (vrijwilligers)werk te hebben. Hopelijk ben ik dan ook nog samen met Jurjen. Ik vind het lastig om zover vooruit te kijken, ook door mijn ziekte. Ik weet niet hoe dat zal lopen.

Dit waren mijn antwoorden. Dan nu de nieuwe nominaties en de 11 vragen voor deze bloggers:

 

Mijn 11 vragen:

 1. Waarom ben je ooit gaan bloggen?

 2. Welke tips zou je aan beginnende bloggers willen geven?

 3. Wat doe jij om echt te ontspannen?

 4. Hoe kom je toch met content als je lastig aan ideeën komt?

 5. Welk eten lust jij écht niet?

 6. Wat is de meest nare ervaring die jij rond het bloggen hebt?

 7. Wat vinden de mensen die dichtbij je staan van het bloggen?

 8. Hoe zie jij je leven over 10 jaar?

 9. Wie is jouw voorbeeld? (al dan niet op bloggebied)

 10. Welke muziek luister je graag?

 11. Heb je een huisdier? Zo ja, wat voor een?

2 gedachten over “Persoonlijk | De sunshine blogger award”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *