Het is de laatste tijd wat stiller hier. Ik schreef al een artikel met daarin de reden en dat gaat dan ook niet de strekking zijn van dit artikel. In januari heb ik een heel inspirerend telefoongesprek gehad met Jessie van Loon van Blogende ondernemers. Mede dankzij dit gesprek ben ik anders gaan nadenken over de vormgeving en inhoud van mijn blog. Graag zou ik een paar nieuwe ideeën aan jullie willen presenteren. Ideeën waar ik al een tijdje achter de schermen mee bezig ben. 

Categorieën: 
Zoals je misschien al hebt gezien, is het aantal categorieën uitgedund. Waren het er eerst 16 (!) zijn het er nu nog maar 7. Ook de subcategorieën zijn verdwenen. Deze ga ik voortaan als tags gebruiken. Op deze manier hoop ik dat mijn blog voor jullie als lezer, maar ook voor mij overzichtelijker wordt. Heel veel oude categorieën konden eigenlijk onder de huidige worden ondergebracht. 

Uploaden: 
Een tijd lang heb ik bijna elke dag een artikel geplaatst om 06:00 uur. Dit gaat veranderen. Omdat het nu even minder lekker gaat plaats ik een artikel wanneer ik me goed voel om te bloggen en ideeën heb voor een artikel. Dus niet bloggen om maar wat te plaatsen, maar een echte toevoeging. De uploadtijd wordt 10:00 uur. 

Banner en logo: 
Deze laten nog even op zich wachten, helaas. Ik ben druk in overleg met iemand om dit voor mij te maken. Uiteraard kost dit tijd. Ik hoop ergens eind februari/begin maart dit voor elkaar te hebben. Ze worden in dezelfde stijl als mijn visitekaartje. 

Focus: 
Mijn focus ga ik ook wat verleggen. Aangezien ik mijn chronisch ziek zijn nu eenmaal niet los kan zien van mijn leven en de keuzes die ik maak, zal dit een grotere rol krijgen. Meer uitleg waarom ik keuzes maak en waarom bepaalde dingen belangrijk of lastiger voor mij zijn bijvoorbeeld. Hiermee verandert ook mijn doelgroep een beetje, want ik hoop dat ik hiermee andere jonge chronische zieken kan inspireren om er het beste van te maken en niet je dromen op te geven. Zit het dan nooit tegen? Jawel en dat mag er ook zijn. 

Sociale media:
Ik ben behoorlijk actief op mijn Instagram account. Hier heb ik dan ook al bijna mijn volgers doel van 200 gehaald. Nog maar 40 te gaan. Graag wil ik wat meer met mijn Facebookpagina doen en ook ben ik me aan het inlezen over het gebruik van Pinterest, omdat daar veel mogelijkheden zijn merk ik.  Op Instagram plaats ik dagelijks 1 à 2 foto’s, dit blijft zo. 

Wat vind jij van de nieuwe ideeën? Heb je zelf nog tips? Laat ze dan achter in de comments. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *