gestelde doelen

Eind 2016 heb ik mezelf op diverse gebieden doelen gesteld. Inmiddels is er een half jaar voorbij. Tijd om te kijken hoe het met de gestelde doelen gaat. Ik bekijk het weer per categorie: 

Algehele gezondheid: 
Ik had inmiddels mijn doel om af te vallen al bijgesteld, van 10 naar 5 kg. Hoe het er op dit moment precies voor staat weet ik niet, maar ik weet wel dat er nog werk aan de winkel is. Toch heb ik het idee dat ik de laatste dagen een vooruitgang geboekt heb. Ik doe namelijk meer mijn best om er leuk uit te zien door een beetje make-up te dragen of net wat leukers aan te trekken. Gewicht blijft dus een aandachtspuntje. 

Het fietsen is hetzelfde gebleven. Ik fiets nog steeds best veel en ik heb sinds vorige week het fitnessen weer opgepakt. Dan heb ik ook weer de nodige beweging. Het eerste half jaar kwam hier door diverse omstandigheden helaas niet zoveel van, maar ik begin lekker weer opnieuw en gemotiveerd. Ook let ik nu echt meer op eten, ook al is dat soms wel lastig. 

Slapen gaat erg goed haha. Normaal gesproken slaap ik nu inderdaad rond 23.00 uur wel, soms ook eerder. Mijn wekker gaat nu standaard om 09:00 uur, tenzij ik een afspraak heb. Op psychisch gebied staan de gestelde doelen nog. 

Conclusie: Ik ben op de goede weg, maar er is ook nog genoeg te doen. 

 

Vrije tijd & dierbaren
Het vaste schema om bezig te zijn met bloggen is er nog maar net, maar eigenlijk gaat er stiekem nog meer tijd in zitten dan dat ik er voor gesteld heb. Het blijft gewoon een super leuke hobby, waar ik graag mee bezig ben. De andere hobby’s, behalve fotografie, zijn dan ook nog niet echt van de grond gekomen. Hierin speelt mijn depressie wel een rol, dus ik ga hierin niet te streng zijn voor mezelf nu. Het doel om 15 boeken te lezen ga ik wel halen, de teller staat momenteel op 10. Ik heb weer 2 boeken bijna uit en nog meer dan genoeg boeken liggen om in te beginnen. 

Samenzijn met familie is ook bijna iets zeldzaams, waardoor je des te meer geniet van de momenten dat het wel gebeurt.

Ook stuur ik nog steeds verjaardagskaartjes naar familie en af en toe een kaartje naar vrienden of vriendinnen die ik even wil laten weten dat ze belangrijk voor me zijn. Komende maand ga ik weer naar Deventer. 

Qua werk is er nog geen verandering, helaas. Ik zou het graag willen, maar tegelijkertijd vind ik het ook heel eng en is er voor nu niets op mijn pad gekomen nog wat ik aan kon grijpen. Het komt wel, ik weet zeker dat er ergens iets voor me is. 

Conclusie: Dit gaat zeker de goede kant op, hier blijf ik gewoon mee bezig. 

Blogdoelen:
Ik ben momenteel zover dat echt bijna alle foto’s van mezelf zijn. Soms een foto van een stock site, maar niet meer zo vaak als eerst. Hier ben ik blij mee, want ik zie ook mijn eigen foto’s beter worden. 

Qua aantal artikelen ben ik bij vier gebleven, met soms een extra. Dit werkt voor nu echt goed. De upload tijd heb ik wel veranderd van 06:00 uur naar 10:00 uur. Ik heb het idee dat dat een goed keuze is geweest, voor hoe mijn blog gelezen wordt. De tijdsindeling is er nu redelijk, ik heb ’s ochtends een uurtje om te schrijven en een half uur om te promoten op dagen dat er een blog komt, maar zoals ik al eerder zei, ben ik er vaak toch meer mee bezig. 

Voor mijn blog heb ik nog een aantal samenwerkingen gehad, super leuk natuurlijk. Ik besef me maar al te goed dat mijn blog nog helemaal niet zo groot is, dus ben dankbaar voor elke kans. Daarentegen… De statistieken gaan echt super. Op Facebook wilde ik 150 likes halen, dit zijn er 307 op het moment en op Instagram wilde ik 200 halen, maar dit is al 510! 😁 Hier ben ik echt heel blij mee en dankbaar voor jullie, mijn lezers en volgers! Door jullie raak ik alleen maar meer gemotiveerd! ❤

Conclusie: mijn blogdoelen lopen super!

Dit was mijn doelen update. Hoe gaat het met jouw doelen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *