Niet klaar 2018

 

aatst besefte ik me, tijdens het schrijven van een week artikel, dat het jaar er al ruim voor de helft op zit. Tegelijkertijd voelde ik ook dat ik nog lang niet klaar ben voor een nieuw jaar. In dit artikel neem ik jullie mee in de redenen waarom ik er nog niet klaar voor ben.

Ik ben nog niet klaar voor 2018 en daar zijn diverse redenen voor. Bijvoorbeeld de tijd met familie doorbrengen en het teveel eten rondom kerst. Gelukkig zijn het verder voornamelijk heel positieve redenen. Ik deel ze dan ook graag met je! Ben jij al klaar voor een nieuw jaar of zet je liever de tijd nog even stil? 

 1. Ik heb nog een vakantie tegoed, die wil ik natuurlijk voor geen goud missen!Samen met Silvia ga ik in oktober nog een paar dagen weg. Hopelijk gaan we naar Berlijn. Daar wil ik heel graag nog weer een keer naar terug en dit keer wel een souvenir halen, dus deze herinnering wil ik nog heel graag maken en vastleggen. 
 2. Het weer in Nederland

  Ja, hallo, deze is niet zo moeilijk. Het is nog niet echt zomers geweest, dus ik vind dat dit in september nog wel even komt. Op het moment dat ik deze blog typ, zit ik onder een deken omdat ik natgeregend ben en het regent alweer/nog steeds. Een echt Nederlandse zomer. Zelf zou ik nog heel graag wat zomerse plaatjes willen schieten en kunnen genieten van mijn zomerse kleurtje. 

 3. Mijn doelen halen

  Op dit moment ben ik nog niet klaar met het halen van mijn doelen. Nu hoop ik die in de laatste 19 (!!) weken nog zover mogelijk te kunnen afronden. Het liefst neem ik er zo min mogelijk mee naar 2018, zodat ik dan met een nieuwe start kan beginnen.  Daarnaast ga ik gewoon met nieuwe doelen beginnen wanneer ik ze goed heb uitgestippeld, niet omdat het een nieuw jaar is. 

 4. Dan ben ik weer bijna jarig 

  Voor mijn gevoel ben ik nog maar ‘net’ jarig geweest en 25 geworden. Eigenlijk vind ik dit best een prima leeftijd en zit ik nog niet te wachten op weer jarig zijn. Aan de andere kant geeft een nieuw jaar je wel weer de kans om door te groeien op persoonlijk vlak… 🤔 Maar voor mij mag het nog wel even duren. 

 5. Dan is het leuke tv seizoen weer deels voorbij

  In het begin van het jaar is het tv seizoen nog wel leuk, maar zodra het zomer is kun je wel zonder. Daarom wil ik dat het nog even tijd is om lekker met een dekentje op de bank te kruipen en lekker wat leuke programma’s te kijken. Zo kijk ik al uit naar Heel Holland bakt, Zondag met Lubach, Goede Tijden Slechte Tijden (ja, ik vol dat nog) en The Voice of Holland (kijk ik stiekem grotendeels voor Waylon 😳)

Dit zijn de grootste redenen waarom ik nog niet klaar ben voor 2018.
Ben jij er al klaar voor? Waarom wel/niet? 

6 gedachten over “Persoonlijk | 5x hierom ben ik nog niet klaar voor 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *