In deze blog laat ik Jurjen aan het woord. Met hem ben ik inmiddels 3 jaar samen. Hij vertelt wat hij van mijn blog vindt en wat hij er van vindt dat ik blogger ben. Dit idee deed ik op bij Lisa’s blog. Ik vond het zo’n leuk idee om je vriend bij je blog te betrekken en gelukkig wilde Jurjen daar ook aan meewerken. 

 1. Vertel eens wat over jezelf
  Hi, ik ben Jurjen, 28 jaar oud.
   Mijn hobby’s zijn gitaar spelen, lezen en muziek luisteren. Ik werk als engineer en ontwerp elektronica. Joyce en ik hebben nu drie jaar een relatie. Het is leuk om met Joyce te zwemmen en naar concerten te gaan. Verder gaan we graag weekendjes weg of op vakantie.

 2. Wat vind je van mijn blog?
  Ik vind dat je een leuk blog hebt, alleen kijk ik er te weinig op. Het is leuk om te zien wat je bezig houdt. Al komt het vaak wel voor dat ik er bij was of dat je het al verteld hebt. Je bent er serieus en enthousiast mee bezig, dat bewonder ik.

 3. Hoe vind je het dat ik blog?
  Het begin kan ik me niet heel bewust herinneren. Onverwacht kwam je met ‘ik ben ook begonnen met een blog.’ Ik denk dat het in die periode (resp. april 2016) goed was dat je er mee bent begonnen als een soort uitlaat klep. Ik merk ook dat je er energie van krijgt en het echt leuk vindt om het te doen.

 4. Wat vind je van de onderwerpen waarover ik schrijf?
  Natuurlijk was het fijner geweest als je niet over de Lupus had hoeven te schrijven, maar ik denk dat het voor mensen die zelf ook Lupus hebben of iemand kennen met Lupus heel informatief kan zijn. Je schrijft best persoonlijk en je blijft dicht bij jezelf, zelf zou ik dat niet doen, maar ik vind het moedig dat je dat doet.

 5. Was je al bekend met bloggen? Klopt het idee dat je had?
  Ik was wel bekend met bloggen. Sommige mensen bloggen bijvoorbeeld over hele specifieke dingen, zoals hobby’s. Volgens mij zijn er niet echt regels voor. Je ziet er ook steeds meer over in de media, dus je kunt er  eigenlijk niet echt meer omheen.

 6. Zijn er minder leuke dingen aan een bloggende vriendin? 
  Ik merk er niet zoveel van. Het zou, denk ik, anders zijn als je er meer dan 40 uur aan zou werken. Je blogt met mate, al is het vrij constant. Vaak werk je eraan als ik er niet ben. Daarom krijg ik er ook niet heel veel van mee. Ik denk alleen maar dat het goed is dat je zoiets leuks hebt om te doen.

 7. Wat zijn de voordelen of wat is leuk aan een bloggende vriendin?
  De eigenschappen zoals goed taalbeheersing en plannen zitten al in je. Met bloggen kan je dat goed laten zien. De mooie wand decoraties met foto zijn ook leuk. Je ontwikkelt verschillende eigenschappen wel verder, zoals het steeds weer zoeken naar nieuwe onderwerpen.

 8. Zou je het leuk vinden als ik je meer bij mijn blog betrek?
  Met technische dingen wil ik je altijd helpen. En natuurlijk wil ik je advies geven of over een onderwerp praten, maar het is toch een beetje jouw ding.

 9. Wil je verder nog iets kwijt? Een tip voor mannen met een bloggende vriendin?
  Ik vind het leuk om te merken dat je een steeds groter publiek trekt. Ga zo door!

Bedankt dat je mee wilde werken aan dit artikel, Jurjen. Ik vond het erg leuk om je antwoorden te lezen en ben blij ‘dat je er geen last van hebt’ dat ik blog. 

2 gedachten over “Persoonlijk | Mijn vriendin is blogger | Jurjen aan het woord”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *