In november logeerden we voor een tweede keer in het Inntel hotel te Zaandam. Beide keren gingen we er overnachten na afloop van een concert en maakten we gebruik van het ontbijtbuffet. In deze blog vertel ik mijn mening over het hotel. 

Wanneer je binnenkomt word je vriendelijk begroet door het personeel dat achter de bar staat, maar ook het personeel dat de gasten incheckt is erg vriendelijk. Al snel hadden we onze pasjes waarmee we onze kamer in konden, de elektriciteit konden inschakelen en met de lift konden gaan. We namen de lift naar de zevende verdieping waar onze kamer zich bevond.

Na even uitgerust te hebben op het heerlijke, grote bed zijn we gaan zwemmen. In het hotel is een zwembad en een fitness ruimte, maar ook kan je genieten van massages en overige wellness. Het water van het zwembad was best fris, waardoor ik zelf niet zo lang gezwommen heb. Na terugkomst op de kamer heb ik een heerlijk warm bad genomen.

Zwembad

’s Avonds gingen we eten bij Roezemoes in Zaandam, waarna we de trein pakten naar Amsterdam Bijlmer ArenA, voor het concert van Elton John. Rond 00:30 landden we weer in het zachte bedje, waar we heerlijk hebben geslapen tot het tijd was om te ontbijten.

Bij het inntel hotel hebben ze een enorm uitgebreid ontbijtbuffet. Je kunt er kiezen uit diverse soorten brood, cornflakes, fruit en zelfs Engels ontbijt. Natuurlijk eet je tijdens zo’n ontbijt veel meer dan normaal, maar dat komt omdat het zo lekker is. Ook zijn er diverse soorten drinken als water, melk, sinaasappelsap, thee en koffie.

dsc_0300 ontbijt

Helaas was het na het ontbijt en nog een bad weer tijd om het hotel te verlaten. Ook bij het uitchecken werden we heel vriendelijk geholpen.

Conclusie: het is een heerlijk hotel, met heel veel faciliteiten en een heerlijk ontbijtbuffet. De bedden liggen prima en het personeel is erg vriendelijk. Een heel fijn hotel dus. Je betaalt wat meer, maar dan heb je ook wat! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *