vrouwelijke crushes

Katy Perry zong het nummer ‘I kissed a girl’ en die is heel toepasselijk voor deze seks talk. Ik heb geen vrouw gezoend, maar ondanks dat ik gewoon 100% op mannen val, geef ik toe dat er ook vrouwen zijn die ik heel aantrekkelijk vind. Ik kijk wel vaak even naar de vrouwelijke vormen, zoals borsten en billen. Voornamelijk bij actrices dan, dus mijn vriendinnen kunnen rustig adem halen, haha. Dit zijn mijn vrouwelijke crushes. 

Crush of verliefd?
Ja, hoe weet je dat eigenlijk? Voor mij is het wel duidelijk. Wanneer ik verliefd ben eet en slaap ik slecht, maar loop ik ook constant met een grote grijns op mijn gezicht. Daarnaast zou ik graag dingen die ik meemaak met diegene willen delen. Bij een crush vind ik iemand vooral aantrekkelijk, maar zou er verder niet per se iets mee willen doen. Eigenlijk kan je een crush het beste verwoorden met een oogje op iemand hebben. Bij verliefdheid gaat dit een stuk verder.

Ben ik dan bi?
Wat mij betreft betekent het dan ook niet gelijk dat je bi bent. Uiteraard kun je wel nieuwsgierig zijn naar hoe het zou zijn met een vrouw, maar zoals in mijn geval val ik echt 100% op mannen.  Ik zou me dan ook geen zorgen maken als ik jou was, waarschijnlijk is het zelfs een heel tijdelijke fase dat je een crush op iemand hebt. Gewoon lekker van genieten. Je hoeft er immers niets mee.

Mijn vrouwelijke crushes

En dit zijn de vrouwen op wie ik dan een crush heb:

Meghan Markle
Meghan Markle, wie kent haar niet. Ondertussen is ze verloofd met prins Harry, maar eerder was ze te zien in de serie Suits. Ik kan niet maar een ding noemen waarom ik haar aantrekkelijk vind. Gewoon alles is mooi aan haar en ze is ontzettend sexy.

Jennifer Aniston
Niet alleen heeft deze actrice, die we allemaal kennen van Friends heel sprekende ogen, maar ook heeft ze een goed figuur. Ze heeft prachtige vrouwelijke vormen waar iedereen van droomt.

Julia Roberts
Laatst was Nothing Hill weer op tv. Een heerlijke film met Julia Roberts en Hugh Grant. Hierbij zwijmel ik altijd weg en er zit de nodige humor in. Volgens mij is dat ook een van haar kenmerken en is ze super grappig. Daarnaast vind ik haar ogen en lach echt prachtig!

Inge Schrama
Na de buitenlandse actrices ga ik nu over naar twee Nederlandse. De eerste is Inge. Zij vertolkte de rol van Sjors in GTST. Ik heb het idee dat het vooral dezelfde dingen zijn die ik aantrekkelijk vind. Het zijn namelijk weer de lach en de ogen, maar ook haar kapsel en vrouwelijke vormen mogen er zijn.

Gaby Blaaser
Weer een GTST actrice (Sasha). Helaas is ze niet meer te zien in GTST, maar ik genoot er toch altijd wel van. Gaby heeft prachtige ogen, wenkbrauwen, maar ook heel mooie borsten en een prachtige lach.

Heb jij ook een vrouwelijke crush? 

4 gedachten over “Seks talk | Crush of verliefd? | Mijn vrouwelijke crushes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *