Vandaag deel 10 van de reeks seks talk. Vandaag wil ik, – A, je iets meer vertellen over sexting en dirty talk. Iets wat tegenwoordig een groot onderdeel van je seksleven kan zijn. Wat zijn de do’s en dont’s en hoe pak je dat nu het beste aan?

Bouw het rustig op
Sexting en dirty talk is iets waar je de ander enorm mee kan opwinden. Bouw het daarom rustig op, zeker met mannen/vrouwen die je niet goed kent. Je weet vaak niet wat de ander fijn vind en wil hem of haar absoluut niet afschrikken in je geile bui. Bouw het dus rustig en geleidelijk op.

Laat de ander fantaseren
Het is altijd goed om een tipje van de sluier op te lichten. Vertel dus nooit alles maar wees een beetje vaag. Stuur bijvoorbeeld eens: ‘Ik heb over je gedroomd vannacht..’ of ‘Ik moest aan je denken onder de douche’. Je zegt hierbij niet wat je hebt gedroomd of wat je deed onder de douche toen je aan de ander dacht. De ander zal hierdoor gaan fantaseren wat je hebt gedroomd en wat je aan het doen was.

Sexy en teasen is the key
Sexting is vooral de ander opwinden. Je hoeft dus niet meteen alles te laten zien. Wind de ander op door dirty talk en sexy foto’s. Stuur bijvoorbeeld een foto waarbij je je bh bandje laat zakken of een sexy foto van jezelf in lingerie of voor de mannen een simpele foto van een boxer. Tease de ander met foto’s of met woorden: ‘Ik wil dat je hier bent nu’, ‘ik heb zin in je’ etc.

sexting
Geen gezicht!

Het versturen van foto’s – of het nu naar je partner is of naar een onbekende – blijft risicovol. Ze kunnen per ongeluk naar iemand anders worden gestuurd, doorgestuurd worden of op je telefoon blijven staan. Door je hoofd er niet op te zetten, vermijd je de kans dat je word aangesproken erop of dat je word herkent. En nee, ook niet via snapchat. ;-).

Wees jezelf, geen moeilijke woorden of gekke dingen
Probeer altijd jezelf te blijven. Ga je niet in gekke standjes of posities werken voor een foto en praat niet alsof je een porno ster bent. Dat werkt gewoon niet.

Beschrijf je gevoel, niet wat je van hem wilt.

Om je sexting zo spannend mogelijk te maken is het belangrijk om te zeggen hoe je je voelt. Je mag hem of haar best vertellen hoe opgewonden je van hem of haar raakt. Dit werkt vaak alleen maar in het voordeel. ;-). Zowel mannen als vrouwen vinden het alleen maar heel fijn om te horen hoe opgewonden de ander raakt.

 

Feedback

Ook tijdens de sexting is het belangrijk om feedback te geven aan de ander. Zeg zo nu en dan wat je ervan vind. Dit hoeven natuurlijk geen hele zinnen te zijn, een paar korte woorden of korte zinnen volstaan al. Denk hierbij aan: ‘oh, wat geil’, ‘ga door’ of simpelweg een emoticon.

Veel plezier en onthoud, geniet ervan!

– A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *