Satisfyer pro

Bij seks hoort uiteraard niet alleen vrijen met een partner, maar ook masturberen. Nou kan je dit natuurlijk met je vingers doen, maar Satisfyer hebben ze een heel toffe nieuwe lijn seks speeltjes.

Satisfyer pro 2
Satisfyer pro lijn

De speeltjes komen uit de Satisfyer pro lijn en zijn wit, met rosé gouden accenten. Daardoor zijn hebben ze een stijlvol uiterlijk. Ik kreeg de G-spot Rabbit, de 4 couples en de plus vibration. Alle speeltjes in deze lijn werken met een luchtdruk stimulatie voor op de clitoris en kunnen alleen gebruikt worden met een glijmiddel op waterbasis. Er zit een magnetisch oplaadpunt aan, die je met een USB kabel kan verbinden voor het opladen van de batterij. De speeltjes zijn helaas niet heel stil, maar wel waterdicht!

Ik neem ze een voor een met jullie door en bespreek de plus en min punten.

Satisfyer pro Couples

Satisfyer pro 4 couples

Dit speeltje heeft een dikkere kant, met ‘zuigmond’ en een dunnere kant die apart van de grote kan vibreren. De dunnere kant breng je bij de vrouw in, in de vagina. Deze zal dus tegelijk tijdig met de penis de vrouw stimuleren. De andere kant zou je op precies met het stimulatie punt op de clitoris moeten kunnen krijgen. Op die manier worden beide partners gestimuleerd, omdat beide kanten afzonderlijk kunnen vibreren. De dikkere kant kun je alleen harder of zachter zetten, de dunne kant heeft allemaal verschillende tril ritmes waaruit je kunt kiezen.

Nadeel: als je dit speeltje niet goed inbrengt, kan het behoorlijk pijnlijk zijn wanneer de penis erbij komt. De punt is vrij hard. Daarnaast is het lastig om de luchtdruk op de goede plek te krijgen. Waarschijnlijk vergt het enige oefening om dit speeltje goed te gebruiken.

Voordeel: beide partners worden gestimuleerd. Daarnaast zijn de verschillende standen in de dunne, puntige kant erg stimulerend.

Satisfyer pro Plus vibration

Satisfyer plus vibration

Dit speeltje heeft een duidelijkere en betere vorm. Ook hierbij zit er weer een luchtdruk stimulatie ingebouwd. Wanneer je een goede houding hebt gevonden waarin je je clitoris kunt stimuleren, kan je erg snel klaarkomen. Ik snap zeer goed waarom er op een van de flyers als review stond dat een vrouw door dit speeltje haar appartement niet meer uit wilde, haha.

Nadeel: geen

Voordeel: ook bij deze variant kunnen zowel de boven als onderkant afzonderlijk trillen, waarbij de onderkant weer in diverse ritmes gezet kan worden. Het kan erg snel gaan en de stimulatie is intenser.

Satisfyer pro G-spot rabbit

Satisfyer pro G-spot rabbit

Nadeel: Ook hierbij is de kant die in de vagina komt weer vrij hard en hij is vrij groot. Dit vind ik nadelig. Daarnaast kon ik nog niet de goede positie vinden voor het andere stuk van dit speeltje. 

Voordeel: Nog niet gevonden. 

Winactie

Nu mag ik niet in mijn eentje genieten van deze speeltjes, maar kan ik ook twee van jullie blij maken. De 4couple uitvoering en de plus vibrations zijn te winnen. Deelname kan tot 25 februari 12:00 uur. Wat je daarvoor moet doen? 

ꭗ Like mijn Facebookpagina
ꭗ Laat een reactie achter dat je mee doet en voor welke
ꭗ Tag 2 vrienden

Extra kans maken?

ꭗ Deel het Facebookbericht
ꭗ Volg mij op Instagram

Q: Wat is jouw favoriete speeltje?

2 gedachten over “Seks talk | Review | Seks Speeltjes | De Satisfyer pro lijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *