Cleopatra secrets
Persoonlijke verzorging en jezelf verwennen met heerlijke producten is voor mij heel belangrijk. Zo mocht ik de Cleopatra secrets lijn testen. Een lijn die is geïnspireerd op de schoonheidsidealen van Cleopatra.

Tijd voor mezelf

Ik vind het heel belangrijk om een ontspan moment voor mezelf in te lassen. Even een wat langere douche, met heerlijk geurende producten, of juist na het douchen me heerlijk insmeren met een bodylotion of body butter. Ontspanning is namelijk niet mijn beste kant en als ik niet op pas ga ik aan een stuk door. Vaak ga ik dus ook over mijn grenzen door de Lupus en dan is zo’n oplaadmoment onmisbaar. Deze lijn ruikt heerlijk fris en zoet, maar zorgt er daarnaast voor dat ik tot rust kom en een heerlijk gladde en zachte huid krijg. Na gebruik heb je een mooi glitterlaagje over je lichaam.

Cleopatra secrets: de producten

Body butter (€9,95)

Dit product is iets dikker, maar smeert wel makkelijk. Het duurt gelukkig niet heel lang voordat deze butter intrekt in je huid. Ik voel vooral na gebruik dat de huid zachter en beter gehydrateerd aanvoelt. Erg fijn wanneer je een droge huid hebt, maar ook voor een heerlijke verzorging na het douchen.

Shower satin (€4,95)

Dit product is een heerlijke douchegel. Het is wel wat dun, waardoor je het met een klein kneepje al uit de tube kunt krijgen. Het heeft een perzikachtige kleur. Dit geldt trouwens voor alle producten. Aan een klein beetje heb je genoeg om lekker ingezeept te raken en het is schuimt goed. Ook is deze douchegel heerlijk om in een bad te gebruiken.

Douchefoam (€7,50)

Dit is een fijne mousse, waarvan je nog minder nodig hebt dan de Shower satin. Dit product schuimt namelijk nog meer, vergelijkbaar met het Rituals merk. Ik hou er van als ik een product lang kan gebruiken, dus dit komt goed uit.

Shimmer oil (€8,99)

Ik denk dat dit het product is dat de meester glitter achterlaat. Perfect dus vlak voor een feestje. Daarnaast is het een heel fijne, niet te vette olie. Hiermee kan je heerlijk je huid hydrateren en verfrissen. Op die manier heb je niet eens een douche nodig om fris te ruiken.

Shower scrub (€8,95)

Dit is een heel fijne scrub. De terugkerende geur zorgt ervoor dat je niet allemaal geuren door elkaar draagt. Op deze manier kan je de dode huidcellen op een prettige manier verwijderen en weer met een ‘vernieuwde’ huid de dag beginnen.

Cleopatra secrets: de samenstelling

Cleopatra secrets is de nieuwe verzorgingslijn van Therme. Deze producten bevatten Honing, Aloë Vera en Arganolie. Door de gouden shimmer krijg je het idee een heel luxe product te gebruiken en komt er over je huid een mooie glans. Perfect dus voor een avondje voor jezelf of voor gebruik voor een feestje. Ook is er perzik, bloemen en sinaasappelgeur toegevoegd.

Arganolie zorgt voor herstel en versteviging van de huid, terwijl Aloë Vera zorgt voor verjonging en het tegengaan van rimpels. Honing wordt gezien als een product tegen onsterfelijkheid in Egypte. Het wordt dan ook voor vele toepassingen gebruikt. Het regelt onder andere de vochtafvoer van de huid.

Honing en bijenwas werd gebruikt als medicijn, bewaarstof, cosmeticum, zoetstof, offer voor de goden enz. Cleopatra voegde honing toe aan haar melkbaden. Honing bevat veel vitamines.

Winactie

Voor jullie heb ik ook wat leuks. Jullie maken kans op hetzelfde Therme Cleopatra pakket die je op de foto ziet. Op die manier kan je jezelf en je huid ook lekker verwennen. (Ter waarde van ruim €40).

Wat moet je hier voor doen?

Volg Therme op Instagram of Facebook
Laat in een reactie achter waarom en voor wie je het pakket wilt winnen
Delen is leuk, maar niet verplicht!

Deze win actie loopt tot 18 april 12:00 uur. Daarna wordt de winnaar persoonlijk op de hoogte gesteld.

Heb jij al eens Therme producten gebruikt?
Wat vind jij het lekkerst?

33 gedachten over “Tijd voor mezelf | Therme Cleopatra Secrets + winactie”

 • Ik zou de prijs graag willen winnen zodat ik hem aan mijn moeder kan geven als bedankje voor alles wat ze voor me doet en om haar te laten zien dat ik super trots op haar ben hoe ze alle ballen in de lucht houd!

 • Wat een verwennerij! Deze kans sla laat ik niet lopen! Therme heeft altijd fijne producten, deze lijn ken ik nog niet. Ben vooral nieuwsgierig naar de scrub.

 • Ooowh heerlijk!!
  Van honing wordt je huid ook altijd zo lekker zacht…
  Ik doe mee voor mijn moeder, om een heleboel redenen die waarschijnlijk voor alle mama’s gelden 😍 Hiermee kan ik haar echt verrassen een keer!

 • Ik gebruikte vroeger altijd die 5-dagen deodorant zeg maar, inmiddels is dat niet meer nodig 😀 Ik vind therme veel heerlijke geuren hebben, maar vooral Zen White Lotus vind ik heerlijk. Cleopatra secrets ken ik nog niet dus deze zou ik raag delen met mijn zus Chantal 😀

 • Oeh wat lekker, Therme heeft altijd heel fijne producten! Ik zou het pakket graag voor mezelf winnen, omdat je af en toe jezelf even in de watten moet leggen, toch? 🙂 Ik volg Therme trouwens op Instagram!

 • Wat een fijne actie! Ik gebruik al wel eens Therme en ga ook zeker meedoen dus! Reden van gebruik is onstpanning. Door een chronische ziekte elke dag veel pijn. En dan kan een douche en lekker ruiken soms al een kadootje zijn om zelf van te genieten!!

 • Wow, wat een onwijs leuke en lieve winactie organiseer je voor de lezers van je blog!
  Ik maak enorm graag een kansje op dit heerlijke verwenpakket.. Niet voor mezelf, maar voor mijn lieve zus die anderhalve week trotse mams is geworden van een gezond meisje… Mijn lieve nichtje hihi..
  Ze doet het enorm goed allemaal, en ik ben enorm trots op ze.. Mijn lieve nichtje al overladen met kado’s hahaha #suikertante.. Zal super zijn mijn zus dit relax-momentje aan te bieden! 😉
  Groetje Ilsiee

 • Oooh je verhaal is zo herkenbaar! Ook mijn karakter laat weinig tot geen ontspanning toe en ik moet mezelf ook regelmatig een halt toe roepen. Als ik eerlijk ben is het alleen s’nachts als ik slaap “het” relaxmoment van de dag. Gelukkig zijn dat aardig wat uurtjes 🙂 Ik doe graag mee voor mezelf om te genieten van PURE verwennerij, rust en kalmte.

 • Zelf heb ik al vaker produkten van Therme gebruikt en vind het heerlijk.
  Ben erg benieuwd naar deze lijn met Honing, Aloë Vera en Arganolie, daar heeft mijn droge huidje wel baat bij.
  Ik volg Therme op facebook & Instagram.

 • Oh dat zijn echt fijne producten, ik loot heel graag mee voor een beetje ontspanning voor mezelf. Heerlijk een warm bad en dan lekker geurig het bed in. Nu kig ik nog wel eens te draaien voordat ik de slaap kan vatten. Maar een warm bad helpt altijd.!

 • Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag dit pakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus als je mij uitkiest en ik deze geweldige prijs mag winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

  (Geliket & gedeeld & Insta)

 • Heyy ik doe mee met de winactie. Mijn vriendin is dol op de producten van therme. Toevallig is zij volgende maand jarig dus is dit de juiste cadeau voor haar ✨

 • Goedemorgen!

  Wat een geweldig pakket! Ik doe graag mee voor mijn oma, ze heeft het moeilijk op het moment omdat het moment is gekomen dat ze dingen los zal moeten laten. Ze heeft veel pijn en ziet het einde steeds dichterbij naderen en dat is moeilijk… Ze zal haar huis uit moeten dat ze nog samen met opa gekocht heeft, ze moet steeds meer op anderen leunen en dat past niet bij haar… Ik gun haar dit heerlijk luxe pakket van haar lievelingsmerk enorm! 😀

 • Wat een verwennerij zeg. Daar zeg ik geen nee tegen. Douchen is voor mij relaxen. Dus ik doe heel erg graag mee. Het zal voor andere mensen ook wel relaxen zijn onder de douche. Maar ik heb MS en ik wordt gedouched. Mijn lichaam reageert hier positief op. En met lekkere producten gaat t alleen maar beter. Nu maar duimen!

 • Ik ben erg benieuwd naar de goudglans, dat klinkt echt heel feestelijk :).
  Ik doe graag mee voor mijn zusje, zodat ze zichzelf kan verwennen als ze deze zomer haar diploma haalt!
  Ik heb geen FB en IG, maar ik ben je nu gaan volgen op Bloglovin’ (meer myr) en daar heb ik dit artikel geloved en gesaved.

 • Wat onwijs lief Joyce en leuk jou hier tegen te komen! Ik ben zelf ook chronisch ziek sinds 4,5 jaar en vind het dan ook leuk om jouw blog te lezen hoe jij er het beste van maakt! Therme en glitters: heerlijke combi! Ja ik heb wel eens Therme producten gebruikt, mijn vriend is ook groot fan! Vooral de Hammam douchegelen de Finn Sauna Hold/ Cold Scrub (in de zomer) zijn favoriet. Ik ben razend nieuwsgierig naar deze nieuwe lijn en de glitters maken het wel extra speciaal: gewoon even een verwenmomentje/ feestje voor jezelf! Ontspannen is namelijk ook niet mijn sterkste kant 😉 Fijn dat je een lieve vriend hebt en super leuk dat jouw hamster Macho heet, wij hebben hier 2 konijntjes rond huppelen: Mambo & Poncho. En wel balen voor je dat ze bij jouw laatste klachten niets hebben kunnen vinden zeg, ik hoop dat de Psychosomatische therapie je gaat helpen! Blijft altijd irritant als klachten niet verklaard kunnen worden, daar loop ik ook zo vaak tegen aan regulier! Super bedankt voor deze lieve kans & heel veel Gezondheid gewenst! Liefs, Saskia 🤗🤞💕✨🍀

 • Oeps nu weet ik niet of mijn vorige reactie goed verstuurd is… One more try:
  Onwijs Lief Joyce! Zelf ben ik ook chronisch ziek sinds 4,5 jaar en ik vind het dan ook erg leuk om jouw verhaal te lezen en hoe jij met je klachten omgaat!
  Therme ken ik zeker, De Hammam douchegel en Finn Hot & Cold Sauna scrub zijn favoriet, ook bij mijn vriend. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze nieuwe lijn en de glitters maken het wel extra speciaal: echt een heerlijk verwenmomentje/ feestje voor jezelf!
  Ahhh wat leuk dat jouw Hamster Macho heet! Wij hebben hier 2 vrolijke konijnen rondhuppelen: Mambo & Poncho.
  Wat balen voor je zeg dat er niets uit je laatste onderzoeken in het ziekenhuis is gekomen. Niets zo irritant als geen verklaring voor je klachten, dat gebeurt mij ook te vaak binnen de reguliere geneeskunde 😉 Hopelijk gaat de Psychosomatische therapie je helpen, good luck girl!
  Super bedankt voor deze Gave Kans & Heel veel Gezondheid gewenst! Liefs, Saskia
  🤗🤞💕✨🍀

 • doe graag mee voor mezelf ken de producten wel van naam maar wil ze wel eens uitproberen zien er heerlijke producten uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *