Update 101
In juli begon ik met 101 dingen in 1001 dagen, ofwel het day Zero project. Sindsdien heb ik niets meer laten weten, dus vond ik het tijd voor een update. Hoe gaat het met dit project? Doe ik er überhaupt iets mee? Je leest het in dit artikel.

Dit project zie ik niet als een bucket list, maar juist om mezelf uit te dagen dingen te doen. Helaas zijn er natuurlijk een paar dingen veranderd sinds begin juli. Dit betekent dat ik op ten duur mijn lijst ook aan moet passen. Er staan namelijk nog een aantal ‘doelen’ in, die ik had verzonnen voor Jurjen en mij samen. Hier ben ik nog niet aan toegekomen, want het is gewoon lastig echt iets goeds te verzinnen. Zodra ik die punten heb veranderd, zal ik dit in een volgende update delen. 

Op de planning 

Een aantal punten staan voor de nabije toekomst, uiterlijk dit jaar, op de planning. Zo ben ik, wanneer jullie dit lezen, net een dag terug uit Parijs. Een stedentrip met souvenir dus. Dat is er alvast een. Nummer 2 staat gepland voor april/mei 2018, naar Berlijn. Vanmiddag wordt mijn 1e tattoo gezet. Daarmee kan ik ook weer een punt afstrepen en geld in de buis doen.  In november ga ik naar Volendam. Daarmee mag ik alvast een van de 5  ‘steden waar ik nooit ben geweest’ afstrepen. Overigens is dit gelijk ook het eerste uitje met mijn moeder weer. Dat schiet dus lekker op. 

Wat heb ik al af kunnen strepen? 
Er zijn een aantal punten die ik al (deels) heb kunnen afstrepen. Er zit op dit moment €35 in de buis. Dit betekent dat ik dus al zeven doelen volbracht heb: 

  • Naar Tymo toe reizen. Dit deed ik na de bloggersmeeting. 
  • Mail opschonen. Eindelijk geen 20.000 mails meer in mijn mailbox.
  • Behaal 600 volgers op Instagram. Totaal tegen verwachting in ben ik hier al een heel eind overheen. 
  • Ik heb inmiddels al zo’n 3 keer bij IKEA ontbeten. 
  • Ik heb een doel bedacht voor de opbrengst van deze doelen: mijn rijbewijs gaan halen.
  • Waar het allemaal mee begon: bedenk 101 doelen. 
  • Deze sluit aan op de vorige: een spaarpot kopen. 

update 101

 

Wat kan beter? 

Het enige wat ik echt beter wil: lezen, afvallen en beter opletten met mijn budget. Hier heb ik al een stap in gezet, want vanaf januari heb ik een sim only abonnement. Dit scheelt per maand bijna €20! Een mooi bedrag dus als je het over twee jaar bekijkt. Na Parijs ga ik ook op mijn andere uitgaven meer letten en eens kijken waarop ik kan bezuinigen. De kachel staat in ieder geval nog niet aan. 

Lezen schiet er elke keer een beetje bij in. Hopelijk wordt dit beter wanneer het herfst/winter seizoen echt zo doorzet. Meestal heb ik dan een stuk minder zin om er op uit te gaan, waardoor er misschien wat tijd over blijft/vrij komt voor lezen.  

En afvallen/sporten, dat blijft een dingetje. Ik sport wel, maar niet regelmatig 2x per week. Dit wordt hopelijk nu ook weer wat beter. In ieder geval ga ik er mijn best voor doen. 

Hoe gaan jouw doelen? Het jaar zit er bijna op, ben je tevreden?

Eén gedachte over “Persoonlijk | Update | Hoe gaat het met mijn day zero project?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *