Vet fit
Aflevering 3 van Vet fit zit er op. Dit betekent dat er aan het begin van deze aflevering 10 dagen voorbij zijn. De BN’ers zijn hard aan de slag gegaan, maar zijn ze wel zo goed bezig als dat ze denken? Ik neem jullie mee door de derde aflevering.

Iedereen moet nog steeds wennen aan de nieuwe levensstijl. Het is natuurlijk even zoeken naar een goede manier die bij je past. Nou, daar zijn de kandidaten goed mee aan de slag gegaan deze week en ik denk dat ze goed op weg geholpen zijn.

Brace

Hij is natuurlijk drastisch anders gaan eten, maar wel op een goede manier? Hij schakelt de koelkast coach van Anne-Marie in. Zij geeft hem ideeën voor gevarieerde maaltijden, waarbij hij minder bezig zal zijn met een crash dieet. Op die manier zal het makkelijker zijn om vol te houden, want op soep en sla teren dat lukt natuurlijk niet lang. De koelkast coach gaat voor hem boodschappen doen en laat zien wat hij nog meer kan gebruiken om heerlijk te eten. Bijvoorbeeld yoghurt, eieren en zalm. Wat ik super goed vind van Brace is dat hij gestopt is met energie drankjes. Dit kan een ware verslaving zijn, dus top!

Anne-Marie

De stiekemerd heeft de potten mayonaise echt uit de prullenbak gehaald, foei. Wel gaat ze als een bikkel hardlopen en trainen in de vrieskou op het strand van Scheveningen. Haar trainer zet haar een beetje voor het blok, doordat hij hun samen heeft ingeschreven voor de CPC loop in Den Haag. Dit is een run van 5 km. Daar was ze op het zachtst gezegd niet blij mee. Uiteindelijk heeft ze het wel gedaan, op 11 maart, super goed! Daar mag ze zeker trots op zijn. Daarnaast ging ze met René naar een chef kok die ze leert hoe je in korte tijd een lekker en gezond tussendoortje neer kan zetten. Variatie in eten blijft immers belangrijk, want gezond eten moet wel gezellig blijven.

René Froger

Vroeger had René in zijn contract staan dat er na een concert bitterballen klaar moeten staan. Dit kan natuurlijk niet meer. De gezonde tussendoortjes van de chef kok zouden een goede vervanging zijn. Ook ging hij met kampioen trampoline springers aan de slag met zijn conditie. Dit is zo makkelijk nog niet, want die dingen veren natuurlijk mee haha. Gelukkig wordt hij er steeds beter in, want hij wil natuurlijk wel fit zijn voor de optredens met de Toppers. Natuurlijk mocht hij ook nog even aan de slag met Mark.

OG3NE

De zusjes worden goed op de proef gesteld door hun vriendjes, omdat zij natuurlijk wel alles eten. Maar hun koelkast ziet er prima uit. Lisa kookt voor het eerst met haar zussen, wat een beetje belachelijk wordt gemaakt. Ze is 23, snijdt voor het eerst een ui en ze is een jaar uit huis… Ja, daar kan natuurlijk wel wat verandering in komen. Ze maken een fritatta van broccoli en zoete aardappel. Lisa heeft een resultaat van 2,6 kg eraf. Wat vooral opvalt is dat ze niet zoveel geduld heeft voor het koken.

Amy en Shelley doen samen wat oefeningen met Irene. De uitdaging voor deze tweelingzusjes ligt anders. Shelley mag 1,5 uur trainen, en wil 11-12 kilo afvallen, terwijl Amy door haar afwijkingen maar een uur mag trainen. Het belangrijkste is dat ze fitter worden. Er moet vooral van het Super goed dat ze de verleiding van wijn en pizza kunnen weerstaan!

Ik vond het weer een informatieve, leuke aflevering.
Deze week ga ik een recept van de site kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *