bedden.nl

Ik ben dól op slapen en al helemaal als de lakens heerlijk zacht zijn. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat ik het ‘s nachts niet koud heb. Ik werd door bedden.nl benaderd voor een samenwerking. De rest lees je in dit artikel.

Op een tweepersoonsbed vind ik het natuurlijk het mooist als er twee gelijke overtreksets op liggen. Dit zorgt voor een mooie eenheid en rust in de kamer. Daarbij houd ik ook rekening met de rest van de kamer, zodat de kleuren mooi bij elkaar passen.

Bedden.nl

Ik had nog nooit van deze site gehoord, dus zodra ik een mailtje kreeg ging ik eerst kijken wat zij zoal aanboden. Ik mocht kiezen uit een sierkussen, dekbedovertrekset of hoofdkussen. Die keuze was niet zo lastig, want een fijn hoofdkussen heb ik al en eigenlijk vind ik sierkussens niet zo praktisch. Ik koos dus voor een dekbedovertrekset.

Helaas was de eerste keuze die ik maakte niet beschikbaar. Deze zou uiteindelijk niet meer geleverd worden, dus moest ik een nieuwe keuze maken. Gelukkig kreeg ik hierbij ook nieuwe opties. Het belangrijkste vond ik het materiaal van de lakens, hiervoor wil ik namelijk het liefst katoen. Andere, synthetische stoffen, zweten veel sneller en dat slaapt niet fijn. Daarom koos ik voor deze zet. 

Ervaring

Eerst heb ik het lekker gewassen. Dit vind ik altijd een fijn idee. Omdat het nogal koud in huis kan worden hoopte ik dat deze lakens mij lekker warm zouden houden. En dat deden ze! Daarnaast zijn ze heerlijk zacht en zitten er drukknoopjes aan de onderkant. Voor een onrustige slaper als ik is dit écht een uitkomst, want vaak moet ik meerdere keren mijn bed opnieuw opmaken in de week en dan met name de deken terug stoppen in de hoes, haha. Ik ben dus heel tevreden over het product en zal nog vele nachten heerlijk warm slapen.

Waar let jij op als je nieuwe lakens koopt?
Welk materiaal vind jij fijn?

Dit artikel kwam tot stand door middel van een samenwerking.

Eén gedachte over “Wonen | Warme nachten onder lakens van bedden.nl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *