Zoals ik vorige week beloofd had, hierbij het fotoboek artikel van afgelopen week. Zo bezocht ik onder andere Martijn, ging ik met Jubinka naar Feel good en kwam Silvia op bezoek. 

Door mijn Lupus is het niet vanzelfsprekend dat alles kan en dat het goed gaat, waardoor ik het extra belangrijk vind om te kijken naar dat wat me wel kan en wat me gelukkig maakt. 

Maandag
Ik had aan het eind van de ochtend een afspraak. Hierna ging ik bij Martijn langs om te lunchen en gingen we samen bezig met zijn Necrons verzameling in elkaar te zetten en te verven. Ook maakte ik foto’s van de lieve meneer Pim. 🐇 Charmant ligt die kat, die we tijdens de wandeling tegen kwamen er ook bij hè?! 

Dinsdag:
In de ochtend bezocht ik de Action. Daarna ging ik lunchen met Jubinka bij Feel Good. Hierover volgt later nog een blog. Ook gingen we nog even de stad in en dronken nog wat bij Pronk. ’s Middags was ik voornamelijk bezig met opruimen in huis.

Woensdag
Het was weer tijd voor een heerlijk warme duik in het zwembad. Daarna heb ik nog wat gedronken met Johanna en Mitsai. ’s Avonds heb ik de laatste twee afleveringen van The great Britisch bake off uit 2016 gekeken en ben ik wezen wokken. 

Donderdag
Ik ging niet naar fitness, maar zorgde dat het huis er goed uitzag en deed nog wat laatste boodschappen. Om half 5 ging ik Silvia van het station halen. We aten ’s avonds bij de McDonald’s, gingen naar de vegan supermarkt en naar de Primark. 

 

Vrijdag
Het was tijd voor een tweede shopsessie. We begonnen met koffie en taart bij de HEMA. Daarna zijn we een beetje door de stad heen gelopen en kocht ik een tof shirt. ’s Middags geluncht bij De Drie gezusters en foto’s gemaakt in de buurt. We hebben bij de bioscoop gedineerd en zijn toen thuis ‘Peter en de draak’ gaan kijken met een appeltaart pizza! 😄 

Het waren heel gezellige dagen samen met Silvia. 

Zaterdag 
Het was helaas weer tijd dat Silvia naar huis ging. ’s Middags deed ik nog wat boodschappen en verder ging ik een beetje bijkomen van deze gezellige dagen. Daarnaast typte ik een blogje voor later over de apple crumble pizza. Dit katje kwam mijn been knuffelen onderweg naar de supermarkt. 😻

 

Zondag
Van deze dag heb ik niet echt foto’s van wat ik gedaan heb. Wel woedde er een brand bij het Holland Casino in Groningen, wat er gebeurde kon ik vanuit mijn huisje volgen. 

Dit waren de mooiste foto’s van mijn week. Hoe was die van jou? 

2 gedachten over “Fotoboek | Week 34 | Lieve Pim, Feel Good & Silvia”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *