Afgelopen week was vrij druk. Ik bezocht Jubinka en ontmoette daarbij ook haar moeder en katten en ik shopte voor kerst. Voor mijn kamer bedacht ik wat plannen en ik zag een heel lief katje. In deze blog vind je de mooiste foto’s. 

Door mijn Lupus is het niet vanzelfsprekend dat alles kan en dat het goed gaat, waardoor ik het extra belangrijk vind om te kijken naar dat wat me wel kan en wat me gelukkig maakt. 

Maandag: 

Ik ging gezellig bij Martijn lunchen en bleef ’s avonds ook bij hem eten. Samen speelden we het spel Pandamic weer. Ook ging ik door de stromende regen (ja, ik ben soms gek) om McDonald’s eten te halen. 

katje

Dinsdag: 

Ik ging op bezoek bij Jubinka en ontmoette zo ook haar moeder. We hebben gezellig een paar uur gekletst, genoten van thee en zelfgemaakte chocolademousse. Het was erg leuk! 

Woensdag: 

Ik ging wat inkopen doen voor kerst. Dit ‘vier’ ik namelijk op verschillende plekken. Deze keer ging ik op pad voor degene uit de blog boost groep. Onderweg kwam ik dit schatje tegen. Ik ben trouwens goed geslaagd, na lang twijfelen en goed advies. 

katje

Donderdag:

Weer een cadeautjes dag. Dit keer ging ik op pad voor de kerstcadeautjes voor bij Deventer thuis. Hier vieren we kerst eerste kerstdag door middel van lootjes. Ook dit keer slaagde ik weer naar mijn zin. Ik bracht ook een bezoekje aan de Ikea, daar werd ik op slag verliefd op deze ijsberen. 

Vrijdag: 

Ik zat een beetje te klooien met de camera. Daar kwam uiteindelijk toch nog best een leuke foto uit, al zeg ik het zelf. 

Zaterdag: 

Uiteraard, het moest ergens een keer mis gaan… Dit keer gelukkig niet gelijk al aan het begin van de week. Van de zaterdag heb ik helaas geen foto’s, maar deze wil ik jullie niet onthouden. Hier smelt je toch van? 😍

Zondag: 

Deze dag draaide ik twee wasjes. Tijdens het wachten maakte ik de linker foto. Ook mocht ik weer voor hulp sinterklaas spelen. 

Dit waren de foto’s voor deze week. Wat heb jij voor leuks meegemaakt? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *