bekendmaking nieuwjaarsbloghop winnaar
Hierbij kom je terecht bij mijn eerste winactie van 2018. Ongetwijfeld zal er nog een komen, maar vandaag vertel ik je alles over deze Nieuwjaars bloghop winactie en wat je moet doen om kans te maken op dit leuke pakket. 

Wat is een bloghop? 

Een bloghop houdt in dat meerdere bloggers in kortere tijd een winactie organiseren. Deze nieuwjaar bloghop is georganiseerd door Celine van The Beautyboulevard en Tessa van Daily Inception . Met 35 bloggers plaatsen we van 1 tot en met 7 januari winacties online. Dit betekent dat er maar liefst 5 prijzen per dag te winnen zijn. Een leuk begin van het nieuwe jaar toch? 

Wat kan je precies winnen? 

Ik heb een set samengesteld waarmee je je bucketlist kunt vastleggen en de herinneringen kan bewaren. Daarnaast een motiverende pen. Je kunt het boekje natuurlijk ook gebruiken om je doelen in te schrijven en foto’s van de momenten die daarbij belangrijk voor je zijn in het fotoalbum plakken.  De totaalwaarde van dit pakket is net iets meer dan €15. Natuurlijk krijg je er als winnaar ook een handgeschreven kaartje bij. 

(Mok €3,50/Foto album €7/Bucket list notitieboek €4/Pen €0.86)

Hoe maak je kans? 
  • Like mijn Facebookpagina.
  • Laat in een reactie achter waarom je wilt winnen. 

Extra kans maken? 

  • Like mijn Instagram.
  • Deel mijn Facebook bericht openbaar. 

De winactie loopt af op 14 januari om 12:00 uur en is alleen voor Nederlandse lezers.

Meer winacties! 

Zoals ik al even benoemde komen er meer winacties online deze week. Bij Emma van Luxe life lover kan je vandaag meedoen. Zij blogt onder andere over gezond leven en sporten, fashion en beauty. Haar blog komt aan deze naam, omdat ze graag van dure dingen houdt. Als deze onderwerpen je aanspreken, zou ik zeker eens op haar blog kijken. Je maakt er vandaag kans op een heleboel lekkere maskers en een reep chocolaMorgen, 4 januari,  kun je mee doen aan de winactie van Daphne. Zij schrijft haar artikelen op Daphne Lippmann. Hier maak je kans op een pakket met diverse verzorgingsproducten . OP haar blog vind je vier keer per week een leuk artikel over beauty, fashion, lifestyle, muziek en food. Haar grote verslaving is nagellak. Dit lijdt tot grote angsten bij haar portemonnee ;). Daarnaast heeft haar blog ook een persoonlijk tintje. 

Wil je op de hoogte blijven? Like dan het Facebook evenement van deze bloghop. Dan kom je alle winacties tegen, ook die van 1 en 2 januari. 

29 gedachten over “Winactie | Nieuwjaars bloghop | Bucketlist/doelen motivatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *